Ако мъжът до теб прави тези неща, не губи време

...
Ако мъжът до теб прави тези неща, не губи време
Коментари Харесай

Ако прави тези неща, не се чуди, а му кажи ДА!

Ако мъжът до теб прави тези неща, не губи време в съмнения, а го прегърни и му кажи ДА! Бъди негова жена. Не единствено тъй като той заслужава любовта ти, а тъй като ти заслужаваш да бъдеш обичана така…

1. Съобразява се постоянно с теб, пита те за мнението ти и по-важното – чува го. Чува теб. Вижда теб. Мисли за теб.

2. Когато се скарате, не се постанова постоянно ти да правиш първата крачка. Бори се за връзката ви със същата решителност и отдаденост, с която го правиш ти.

3. Иска неговите другари да са ваши другари. И се пробва да опознае твоите. Слуша те, когато му разказваш истории за тях, и освен това – помни ги. И ти дава препоръки, в случай че го питаш.

4. Води те на обичаните си места, тъй като желае да показа чувството, което му носят, с теб. Иска да споделя всичко с теб. Да изживява всичко с теб – по нов, по-дълбок метод.

5. Когато пазари самичък или с теб, постоянно взима от обичаните ти лакомства/плодове/ деликатеси… Винаги ти взима това, което обичаш. Мисли за теб, както за себе си.

6. Харесва те всячески – с грим или без грим, с спортен екип или секси рокля, рошава или с прическа. Обича да се “приготвяш ” за него, само че най-много обича, когато си себе си.

7. Променя се, когато е с теб. Започва да наподобява по малко на теб. Колкото и да е построен характерът му, колкото и да твърди, че хората мъчно се трансформира, ти виждаш, че го прави. Без да осъзнава, че точно това е силата на любовта…

8. Гордее се с теб и го демонстрира пред всички. Гордее се е метода, по който мислиш, с концепциите, които имаш, с силата, която притежаваш. Гордее се, че си това, което си.

9. За него не съществува алтернатива сред живота на привързан мъж с теб и живота на самостоятелен мъж без теб. Без съмнение е избрал теб. И те избира още веднъж и още веднъж всеки ден.

10. Иска да има бъдеще с теб. Иска да построи живота си с теб. Иска да прави проекти и да мечтае с теб. Кара те да се чувстваш сигурна. Кара те да бъдеш спокойна. Кара те да се усещаш обичана.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР