Ако махнем целия театър, който се случва в момента, реално

...
Ако махнем целия театър, който се случва в момента, реално
Коментари Харесай

Петков: Пред ГЕРБ има три избора и те са много ясни

Ако махнем целия спектакъл, който се случва сега, действително ние сме в първия мандат на ГЕРБ. Пред ГЕРБ има сега три избора и те са доста ясни. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание съпредседателят на „ Продължаваме Промяната “ (ПП) Кирил Петков, съобщи Българска телеграфна агенция.

Първият избор, съгласно Петков ,

е да създадат държавно управление на ГЕРБ на малцинството, на личностите, на специалистите, програмно, и отиват при Движение за права и свободи и желаят поддръжка от хора като Делян Пеевски.

Депутатът показва, че вторият избор е да кажат

„ не можем да създадем държавно управление, мисля, че би трябвало да отиваме на избори “ и добави: губим три месеца историческо време, губим европейски средства, губим цялата опция България да прогресира напред, рискуваме да станем второстепенна страна в Европейския съюз.

Третият избор, по думите на Петков, е да поддържат държавно управление с втория мандат.

Ние бяхме безусловно транспарантни през цялото време с мандата, който ни е даден от нашите гласоподаватели и от нашите органи, със законодателната и управническата стратегия, разяснява Петков. Ако имат рецензии по управническата стратегия, няма проблем, в случай че тези рекомендации са положителни са страната, ние ще ги чуем, сподели още депутатът. 

Вече е време те да кажат кой от тези три действителни избора могат да създадат, счита Петков.

Толкова е просто. Няма смисъл да се въртим в непрекъснати диалози за нещо, добави още депутатът от ПП-ДБ. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР