Ако любимият мъж ми изневери с някоя жена и аз

...
Ако любимият мъж ми изневери с някоя жена и аз
Коментари Харесай

Отварачката плаши със смърт при изневяра

" Ако обичаният мъж ми изневери с някоя жена и аз схвана, присъдата е гибел! Еднозначно! ", даде обещание на съперничките си Мария. Фолк фурията не има вяра, че това може да се случи на толкоз известна и мечтана жена като нея, само че от тона и изражението на певицата става безпощадно ясно, че Мария никак даже не се майтапи.

Заканата на Отварачката прозвуча в диалог с Венета Райкова. Според нейни колежки певицата реагира по този начин мъчително по тематиката, тъй като имала " остарели рани ". Първият ѝ брачен партньор - предприемачът Димитър Андонов след раздялата им си откри стремително заместничка на някогашната си половинка в лицето на красивата русокоска Никол, която му роди две деца.

След разпада на първия си брак Мария побърза да се хвърли на шията на милионерския наследник Християн Гущеров, изтъкнат столичен плейбой. Отварачката съумя да води новия си обичан в гражданското, подлъгана от лукса и блясъка, който той й обезпечи, до момента в който бяха гаджета. След като станаха обаче публично мъж и жена, Гущеров заменил ултраскъпите дарове с надалеч по-скромни.

А Мария, както призна без капка срам в едно изявление, била материално момиче и нямало късмет нейната обич да пламне, без избраникът й да разполага с тлъсти банкови сметки. На всичкото от горната страна Християн доста бързо почнал да окичва главата на половинката си с рога. " Не аз, той ми изневери! ", разкри на финала на връзките им изпълнителката, написа hotnews.bg.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР