Ако Лъвът успее да се намери с една от тези

...
Ако Лъвът успее да се намери с една от тези
Коментари Харесай

Ако Лъвът успее да се намери с една от тези зодии, тогава той без съмнение ще изгради връзката от мечтите си

Ако Лъвът успее да се откри с една от тези зодии, тогава той без подозрение ще построи връзката от фантазиите си. С Овен ще има сантиментална, само че и мощна връзка, със Стрелец, постоянно ще не престават приключенията, а с Близнаци ще се споразумее за всичко. Вижте най-хубавите любовни комбинации за зодия Лъв.

Представителите на тези 6 зодии наподобяват лишени от страсти, само че...

3. Овен
Заедно те са настойчиво дуо, само че нормално са на една и съща дължина на вълната. Подобно на огнените знаци, Овенът и Лъвът желаят ужасно шоу на страсти и също почитат своите хрумвания за романтика. Не очаквайте 72-часово чат преди да излезете на любовен среща, защото Овните са бързи, когато някой им харесва.

Какви ги правят зодиите на плажа?
2. Стрелец
Физическата химия сред Стрелец и Лъв надвишава всички граници. Те са изпълнени с сила и кинетична обич. Това значи, че ще се " борят " в парка, ще яздят коне, ще отидат на бокс или йога и ще вършат доста секс. Когато най-сетне намерят време да дишат, те ще споделят възприятието си на оптимизъм и ще оценят нуждата от добър диалог. И това е отлично, тъй като Стрелецът обича да приказва!
1. Близнаци
Най-добрият сътрудник за зодия Лъв са Близнаците. Има нещо вълшебно във всяка композиция сред въздуха и огъня, както в тази обстановка. Близнаците са неустоими и интелигентни. Също по този начин, те нямат нищо срещу сътрудникът им да поеме водещата роля. Естествената харизма и силата на Лъва могат да заслепят Близнаците. И Лъвът и Близнаците са млади по сърце, с огромно предпочитание за завършения, тъй че очаквайте срещи на всички места, от проучване на зарязан увеселителен парк до вечер, прекарана на баскетболен мач.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР