Ако Кристина Патрашкова твърдо не пропуска ефира на "На кафе",

...
Ако Кристина Патрашкова твърдо не пропуска ефира на "На кафе",
Коментари Харесай

Без Андреа Банда Банда в На кафе

Ако Кристина Патрашкова твърдо не пропуща ефира на "На кафе ", то другата закоравяла подръжничка на панела може да се каже, че е Андреа Банда Банда. Тази заран обаче предаването на Гала мина без нейната фаворитка и това мигновено провокира въпроса "Защо? "

Никой от блока не обели и дума за повода, само че на няколко пъти се загатна неналичието й, без да се посочва къде е панелистката в действителност. От обществения профил на младата дама излиза наяве, че през уикенда тя се е подлагала на разкрасяване с маски и разчистване на лицето с мицерална вода, само че глезенето е в домашна конюнктура.

В един от последните й постове в Инстаграм обаче се подразбира, че е легнала болна и точно заради тази причина не се е явила на работа.



"Нещо не ми беше добре през уикенда и нощес напълно. Не инцидентно не ми се снимаше "Нощна рутина ". Днес "На кафе " е без мен ", изясни тя на почитателите си.

Едва ли инфлуенсърката кара коронавирус, тъй като още в пика на вируса, тя го боледува съвсем по едно и също време с Гала. Има и вид да я е повторил, защото не са и малко тези случаи. Фолк артистът Константин също го кара два пъти.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР