Ако краят на връзката ви е настъпил заради изневяра, не

...
Ако краят на връзката ви е настъпил заради изневяра, не
Коментари Харесай

Зодиите, на които им изневеряват най-често

Ако краят на връзката ви е настъпил поради невярност, не обвинявайте единствено колегата си. Със сигурност и двамата имате виновност за това, че любовта ви е стигнала до ръба на бездната.

Според астролозите има 3 знака в хороскопа, които постоянно се оказват в позицията на излъгания във връзката.

Ето кои са те:

Водолей

Представителите на зодиакалния знак Водолей са известни с това, че са доста безразлични и студени хора, най-малко във връзките си. Някъде в дълбините на душата си те крият чиста обич. Но избират да не я демонстрират. Макар и неумишлено, те постоянно нараняват колегата си със своята безчувственост. Това става повода обичаният на Водолея да потърси разтуха в непознати обятия.

Рак

Раците са извънредно любвеобилни и грижовни. Но тяхната влюбчивост и угриженост продължава досега, в който решат, че сътрудникът им ги е огорчил с нещо. Тогава самите Раци тласкат обичания си към невярност.

Представителите на този знак изпадат в сходна обстановка, защото се ръководят от страстите си и от мощното си възприятие на обвързаност. Но това постоянно плаши близките и ги отблъсква. За Раците може да се каже, че сами тласкат сътрудниците си към невярност.

Дева

Девите са непоправими перфекционисти. Те се вглеждат в детайлите в търсенето на идеала, само че почтено казано това не води до нищо положително за тях. Постоянните недоволства, недоволството и рецензиите подлудяват сътрудниците на Девата. Представителите на този знак мъчно могат да одобряват обстоятелството, че няма идеални хора. От начало тяхната неустановеност притегля близките. Но с течение на времето сходни връзки се разпадат. Заслуга за това има прочувствената вдървеност и неустановеност на Девата, която кара нейните спътници да потърсят по-самодостатъчен сътрудник.

За Девата също може да се каже, че е от знаците, които сами тласкат обичания си към невярност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР