Ако краят на връзката ви е настъпил заради изневяра, не

...
Ако краят на връзката ви е настъпил заради изневяра, не
Коментари Харесай

Зодиите, на които им изневеряват на-често

Ако краят на връзката ви е настъпил поради невярност, не обвинявайте единствено колегата си. Със сигурност и двамата имате виновност за това, че любовта ви е стигнала до ръба на бездната.
Според астролозите има 3 знака в  , които постоянно се оказват в позицията на излъгания във връзката. Ето кои са те.
Водолей
 7 знака, че мъжът ви изневерява 7 знака, че мъжът ви изневерява
Ако подозирате, че сътрудникът ви изневерява, специалист по езика на тялото разкрива секрети признаци, по които ще можете да определите със с...
Представителите на зодиакалния знак Водолей са известни с това, че са доста безразлични и студени хора, най-малко във връзките си. Някъде в дълбините на душата си те крият чиста обич. Но избират да не я демонстрират. Макар и неумишлено, те постоянно нараняват колегата си със своята безчувственост. Това става повода обичаният на Водолея да потърси разтуха в непознати обятия.
Рак
Раците са извънредно любвеобилни и грижовни. Но тяхната влюбчивост и угриженост продължава досега, в който решат, че сътрудникът им ги е огорчил с нещо. Тогава самите Раци тласкат обичания си към невярност.
Представителите на този знак изпадат в сходна обстановка, защото се ръководят от страстите си и от мощното си възприятие на обвързаност. Но това постоянно плаши близките и ги отблъсква. За Раците може да се каже, че сами тласкат сътрудниците си към невярност.

 7 сигурни знака, че половинката ви НЕ ви изневерява 7 сигурни знака, че половинката ви НЕ ви изневерява
Любовта от време на време ни кара да не виждаме явни знаци, че сътрудникът до нас може би не ни е правилен. Кога обаче можем да сме спокойни...
Дева
Девите са непоправими перфекционисти. Те се вглеждат в детайлите в търсенето на идеала, само че почтено казано това не води до нищо положително за тях.
Постоянните недоволства, недоволството и рецензиите подлудяват сътрудниците на Девата.
Представителите на този знак мъчно могат да одобряват обстоятелството, че няма идеални хора. От начало тяхната неустановеност притегля близките. Но с течение на времето сходни връзки се разпадат. Заслуга за това има прочувствената вдървеност и неустановеност на Девата, която кара нейните спътници да потърсят по-самодостатъчен сътрудник.
За Девата също може да се каже, че е от знаците, които сами тласкат обичания си към невярност.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР