Ако косата ви не изглежда по начина, по който ви

...
Ако косата ви не изглежда по начина, по който ви
Коментари Харесай

Това са най-полезните билки за по-здрава и красива коса

Ако косата ви не наподобява по метода, по който ви се желае не е нужно да бързате към аптеката, с цел да купите мощни препарати, с които да я третирате, тъй като можете да употребявате няколко чудесни билки, които да ви свършат страхотна работа.



Алое вера

То е известно с лековитите си качества и е съвършено за хора със суха и подложена на стрес коса. Алоето може да я направи копринено гладка и мека на досег, а маслото от алое вера косата става по-податлива на стилизиране и елементарно може да бъде завършена в хубава прическа.

Коприва

Не инцидентно всеобщо в козметичната промишленост се употребява въпросната билка, тъй като заздравява косъма, усъвършенства кръвообращението и усилва притока на кръв към скалпа. Така предизвиква растежа на косата и я прави по-гъста, подхранва косъма с минерали и сполучливо се бори с пърхота. 

Лавандула

Ароматна и успокояваща билка, стопира косопада, предизвиква растежа на косъма и го подхранва в корените. Антисептичното й деяние пък оказва помощ при възпаления на скалпа и хидратира кожата.
4 бързи теста, с които ще разберем в какво здраве е косата ни
Косата може да издържи на натоварване, достигащо до 900 грама. Когато е мокра, е в положение да се разтегне с до 30%. Единствено здрава...
Прочети повече
Лайка

Лайката е известна с това, че естествено изсветлява, като прави русокоските 1-2 тона по-светли, а на брюнетките може да добави златист отблясък. Също по този начин прави косата мека на досег, предизвиква бързия напредък на косъма и спомага облекчението на кожните проблеми по скалпа.



Лимонена трева

Ако желаете обемна и гъста коса, лимонената трева е съвършена за вас, тъй като маслото от лимонена трева се употребява за балансиране отделянето на лоен секрет и е доста целесъобразна както за мазна коса, по този начин и за суха. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР