Ако конфликтът в Газа се задълбочи, Европа ще трябва да

...
Ако конфликтът в Газа се задълбочи, Европа ще трябва да
Коментари Харесай

Дацов: Ако конфликтът в Газа се задълбочи, Европа ще трябва да разчита на Русия за горива

Ако спорът в Газа се задълбочи, Европа ще би трябвало да разчита на Русия за горива. Това сподели в студиото на „ Събуди се ” по Нова тв финансистът Любомир Дацов. Той напомни ескалацията в района през 70-те години на предишния век, когато арабският свят е наложил протест на петрола за Стария континент. По думите му рискът нараства.

Дацов разяснява и тематиката за отнемането на дерогацията на „ Лукойл ”. Според него там са намесени доста бизнес ползи. „ Наличието на двойни стандарти в взаимоотношенията не водят до изчистване на проблемите в света ”, безапелационен е финансистът. 

Той е песимистичен във връзка с новата концепция на държавното управление по отношение на питателните вериги у нас. По думите му самодейността „ Достъпна за вас ”, която планува супермаркетите да разгласяват стоките с най-ниски цени, е обречена на крах. Той съобщи, че конкуренцията в бранша съществува и тя е извънредно яростна. Любомир Дацов открои различен проблем като по-значителен – вносът на незаконни плодове и зеленчуци у нас по контрабандни канали.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР