Ако КОД спечели , ще сложи край на левите политики

...
Ако КОД спечели , ще сложи край на левите политики
Коментари Харесай

Петър Москов: Ако КОД управлява, ще спре административното определяне на цени и заплати


„ Ако КОД завоюва, ще постави завършек на левите политики по административно установяване на приходи и на цени “. Това сподели в изявление за предаването „ Тази заран “ водачът на КОД и лидер на листите на партията в София и Варна.

„ Високи приходи се случват с работа и с произвеждане, а не с решение на партиен конгрес, ниски цени се случват с действителен конкурентен пазар и задоволително количество създадена стока “, посочи Москов.

Той се разгласи и против концепциите за, против понижения Данък добавена стойност за избрани артикули и услуги и помощите за бизнеса. Политикът подсети, че към този момент няма Коронавирус рецесия.

„ Един бизнес би трябвало да може да съществува в рамката в разпоредбите, в които съществуват всички останали бизнеси. В противоположен случай това не е бизнеса, а някаква обществена стратегия за инвалиди и за хора с мъчно развиване, на което ние осигуряваме някаква предпазена среда “, посочи той.

По думите му приоритет за КОД ще бъдат и ефикасното опазване на здравето и обучение. В сферата на опазването на здравето групировката ще упорства да се поддържат само лечебните заведения, които дават отговор на потребностите на пациентите. За образованието – наложително главно обучение и глоба отнемане от помощи, в случай че детето не посещава учебно заведение (по закон и сега е по този начин – бел. ред.).

„ Необразованият човек е в тежести за себе си, само че за обществото. Това нормално е евентуалният ползвател на обществени помощи и общоприетия изборна левицата “, добави Москов.

Гледайте повече във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР