Ако извикаш нощем с всичка сила Текст Яна Борисова Режисьор Димитър Коцев-Шошо Музика

...
Ако извикаш нощем с всичка сила
Текст Яна Борисова
Режисьор Димитър Коцев-Шошо
Музика
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева и Петър Антонов с премиерен спектакъл

" Ако извикаш нощем с всичка мощ "

Текст Яна Борисова

Режисьор Димитър Коцев-Шошо

Музика Милен Кукошаров

Сценография и костюми Елис Вели

Премиерата 13.04, София - Театър " Сълза и смях "

19.04, Варна - Фестивалният и конгресен център

Как се приказва за любовта? Оказва се, че няма правила. Няма разрешени или неразрешени тематики, изключително когато нещата са излезли отвън твоя надзор. Много от дълго време всички чакаме някой, който да опише на глас искрено и без задръжки истината за всичко това, което претърпяваме, когато сме влюбени несподелено.

Ако извикаш нощем с всичка мощ е една извънредно смешна и вълнуваща сантиментална комедия, която ще ни преведе през объркания и безреден живот на Ева – млада и красива жена, която преди малко е избягала от сватбата си.

Изключителните артисти Александра Сърчаджиева и Петър Антонов ще бъдат още веднъж на една сцена дружно и ще ни покажат ювелирна актьорска игра на един удивителен сценичен тандем.

След безапелационния триумф на постановката „ На живо “, трансформирала се в събитие без аналог на българска сцена (награда Аскеер 2022), екипът на спектакъла се събира още веднъж с цел да сътвори един неповторим план, този път в полето на комедията. Димитър Коцев-Шошо, Яна Борисова, Милен Кукошаров и Елис Вели са креативна група, която работи от години дружно, създавайки едни от най-успешните и хитови театрални и театрални спектакли, измежду които: „ На живо “, „ Място, наречено Другаде “ (Икар 2023, Аскеер 2023), “С тил към залеза “, „ за любовта… “, „ Нощните Рицари “ с присъединяване най-големите български артисти, в това число Цветана Манева, която работи извънредно и единствено с тях. Всяка тяхна режисура се радва на голям зрителски интерес и дълъг театрален живот. За последните няколко години екипът основава творби, които трансформират културния подтекст в България и подреждат имената на артистите в него измежду най-ярките звезди на българската сцена.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР