Ако излекувате душата, ще излекувате и тялото. Ето защо сме

...
Ако излекувате душата, ще излекувате и тялото. Ето защо сме
Коментари Харесай

Кой би повярвал, че това са най-добрите 5 начина за САМОЛЕЧЕНИЕ

Ако излекувате душата, ще излекувате и тялото. Ето за какво сме ви приготвили няколко метода за самолечение, които са изцяло ефикасни, стига да ги изпълнявате вярно и постоянно.

Можете да излекувате тялото си сами – то има предпазен механизъм, който не пропуща външни и вътрешни патогени. Тялото има развой на възобновяване, при който се появяват нови кафези всеки ден. Стига да осигурявате на тялото вярно хранене, отмора и добра физическа интензивност, този развой ще работи.
 7 знака, които подсказват, че не тялото, а душата ви е изтощена 7 знака, които подсказват, че не тялото, а душата ви е изтощена
Случвало ли ви се е да желаете да се махнете далеко от всеки и от всичко? Най-вероятния отговор е да. И няма по какъв начин да е иначе. Всеки ч...

Никой не може да ви излекува , в случай че вие не пожелаете – всеки може да ви предложи поддръжка, медикаменти, способи на лекуване, само че те няма да бъдат ефикасни, в случай че вие не пожелаете да се излекувате. Трябва да се обърнете към себе си, към своето духовно аз, тъй като никой не схваща вашите страсти и това, което преживявате, с изключение на самите вие.

Най-напред се лекува душата – значимо е тя да бъде чиста и лека, да се усеща добре, тогава и в тялото ще бъде по този начин. В противоположен случай заболяванията ще ви нападат по-лесно и ще бъдете по-уязвими. Медицината е обърната основно към тялото, по тази причина вие би трябвало да помислите за душата си. Осигурете ѝ наслада, развиване, успокоение.

Любовта е смисълът на всичко – любовта лекува и това е самата истина. В мозъка и сърцето ви би трябвало да има място за обич и тя би трябвало да изпълва цялото ви създание. Когато това се случи, душата ще даде на болното място обич и ще го излекува. Трябва да живеете в сегашното, с цел да се извършите с обич и да се излекувате в този момент.

Прошка – висшата форма на добрина и мир със себе си. Прошката се свързва с мозъка. Когато я дадете откровено, ще се освободите от всички отрицателни страсти и болежки, поради които не водите пълностоен метод на живот. Тя ще отстрани всички нездравословни настройки, които пращат такива страсти в цялото тяло. Ще задейства лечебните процеси и възобновяване.
 БЪРЗ ТЕСТ: На какъв брой години е душата ви? БЪРЗ ТЕСТ: На какъв брой години е душата ви?
Всеки един от нас се усеща на напълно друга възраст от тази, която е сега. Понякога многото проблеми ни карат да се усещаме...

Промяна – едно от най-хубавите неща, от които не би трябвало да се опасяваме. Тя е пътешестване към себе си, опознаване и трансформиране към по-доброто ни Аз. Първата стъпка за смяната е прошката – към себе си и към другите. После идва ред на любовта и на същинската смяна, която ни води към излекуването на заболявания.

Мислете за това, което желаете – по този начин ще го привлечете. Ако мислите единствено за това, което нямате, точно то ще участва в живота ви (или няма). Изпращайте верните сигнали към Вселената, с цел да ви отвърне тя с верен отговор на желанията ви. Вие сте това, което мислите.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР