Ако издирваният Росен Ангелов е извършителят на убийствата в Нови

...
Ако издирваният Росен Ангелов е извършителят на убийствата в Нови
Коментари Харесай

Людмил Рангелов: Издирваният за убийствата в Нови Искър вероятно е много далече

Ако търсеният Росен Ангелов е причинителят на убийствата в Нови Искър, и е решил да се крие, евентуално е доста надалеч. Той е рисков за цялото население, тъй като няма какво да губи, и всеки, който му се препречи, може да бъде евентуална жертва.
Това разяснява по bTV някогашният следовател и един от най-известните юристи у нас Людмил Рангелов. Той дефинира закононарушението като „ безпощадно “, а държанието на килъра, като държание на „ социопат и умопобъркан “. „ Наистина е доста рисков, този човек би трябвало да бъде открит час по-бързо и да бъде обезвреден “, уточни гостът.

Той обаче сподели още и че е допустимо търсеният въобще да не е в региона, в който го търсят, защото има преимущество от два дни, а също така и се твърди, че е добър алпинист. С оглед на известните ни обстоятелства, е житейски правдоподобно и разумно причинителят да е Ангелов, уточни гостът. Това не значи безусловно, че той го е направил, добави той.

Според него е допустимо и причинителят да е единствено един и той самият поддържа тази версия. Възможно е, тъй като явно е имало някакъв спор, само че жертвите не са очаквали да се стигне до такова изостряне, посочи Рангелов.

По думите му претекстът е „ персонален, прочувствен и в случай че в действителност се окаже, че това е причинителят, той евентуално е обвързван с негови връзки с убитата жена Кети Кюхова “. Престъплението е „ напълно подбудено от прочувствени подбуди – пристрастеност, яд, ревнивост – счита Рангелов. За това приказва събитието, че има толкоз доста жертви. В най-лошия случай този човек има спор с Кети и Неделчо, останалите са почтени, (убил ги е) с цел да заличи очевидците. А е допустимо и да получи цялостно задоволство, че до корен е изчистил всички близки хора на Кети Кюхова “.

Рангелов счита, че килърът е позволил неточности. Не наподобява всичко да е точно премислено, уточни той. Грешките може да се състоят в това някъде в пространствата или автомобила да има негови отпечатъци, даже следи от кръв или различен материал, който може да бъде употребен за ДНК разбор.

Оръжието на закононарушението, по данните на проверяващите, е малокалибрено. Вероятно е нелегално притежавано и просто до такова е съумял да стигне. По законов път човек рядко избира такова оръжие, настрана Ангелов е осъждан и надали е получил позволение за оръжие, разяснява Рангелов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР