Ако изборите се провеждаха сега, 53% от американците биха били

...
Ако изборите се провеждаха сега, 53% от американците биха били
Коментари Харесай

Байдън поведе пред Тръмп с 14%

Ако изборите се организираха в този момент, 53% от американците биха били подготвени да гласоподават за Джо Байдън. Само 39% биха дали своят вот за Тръмп, сочи анкета, поръчана от „ Уол Стрийт Джърнъл “ и Ен Би Си.
След първия ефирен дебатзпреварва своя конкурент на идните избори Доналд Тръмп съществено. Това демонстрират резултатите от изследване на публичното мнение, оповестено в неделя по поръчка на „ Уол Стрийт Джърнъл “ и Ен Би Си, заяви БГНЕС.
 Байдън с негативен тест за ковид Байдън с негативен тест за ковид
Кандидатът за президент на Демократическата партия Джоузеф Байдън и брачната половинка му Джил не са инфектирани с новия ковид. Политикът съо...
Разликата сред претендентите се усили с 6 % едновременно. Ако изборите се организираха в този момент, 53% от американците биха били подготвени да гласоподават за Байдън. Само 39% от интервюираните биха дали своят вот за Тръмп.
Анкетата е извършена измежду 800 регистрирани гласоподаватели от 30 септември до 1 октомври - преди президентът на Съединени американски щати да бъде диагностициран с коронавирусна зараза. Допустимата неточност е 3,5 %. Според сходна анкета, извършена в края на септември, поддръжката за Байдън е била 51%, за Тръмп - 43%. През юли маржът на Байдън беше 11%.
се организира във вторник вечерта в Кливланд, Охайо. Проучване на Си Ен Би Си и Change research демонстрира, че повече от половината американци виждат Байдън като победител в този кръг от диспути.
Изборите са планувани за 3 ноември.
 Тръмп твърди постфактум, че бил съперник на концепциите за господство на белите Тръмп твърди постфактум, че бил съперник на концепциите за господство на белите
Американският президент Доналд Тръмп увери публицистите в сряда, че постоянно е осъждал последователите на концепциите за върховенството на бели...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР