Ако изборите не бъдат спечелени от БСП, аз ще съм

...
Ако изборите не бъдат спечелени от БСП, аз ще съм
Коментари Харесай

Гуцанов: Ако изборите не бъдат спечелени от БСП, ще поискам оставката на Нинова

 " Ако изборите не бъдат извоювани от Българска социалистическа партия, аз ще съм първият, който ще изиска оставката на Корнелия Нинова и смяна в управлението на Българска социалистическа партия, на този курс и метод на работа в партията ". Това  заяви в предаването " Плюс-Минус ". Коментарът след новините " отстраненият водач на Българска социалистическа партия – Варна Борислав Гуцанов.

По думите му промяната на ръководителя на партийната организация на алените в морската ни столица е станало в прорез с устава на партията. " Става въпрос за едно жестоко тъпчене на устава на Българска социалистическа партия. На 15 юли Корнелия Нинова пристигна и сподели, че снема политическата отговорност от мен като ръководител на Българска социалистическа партия – Варна и на мое място става ръководител различен човек. Няма право по правилник това нещо да се случи ", съобщи Гуцанов.

Той съобщи, че единственият орган, който може да реши дали един водач би трябвало да бъде заменен, е градската конференция. А Националният съвет може да утвърди или да не утвърди претендентът за кмет, само че не и листата.

Той е безапелационен, че въпросът с градската организация от дълго време е трансферирал рамките на Варна. И показа, че  ще бъде доста благополучен, в случай че Българска социалистическа партия завоюва изборите в морската столица, макар че управлението на партията не е одобрило нито кандидатурата за кмет на локалната организация, нито листата за общински съветници.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР