Ако искате перфектни вежди, имате няколко възможности: можете да отидете

...
Ако искате перфектни вежди, имате няколко възможности: можете да отидете
Коментари Харесай

Как да получите перфектни вежди

Ако желаете съвършени вежди, имате няколко благоприятни условия: можете да отидете в салон и да ги нанесете с восък или резба, или можете сами да създадете съвършената форма. Първо разберете каква форма е най-подходяща за вашето лице, по-късно решете какъв брой дебели или тънки да изберете и оформете веждите си благодарение на пинсети и молив за вежди. Със страхотни вежди можете да сте една крачка по-близо до визията на филмовата звезда. Грабни тези пинсети!

 

Как да получите съвършени вежди

Измисляне на вашата съвършена форма на вежди

 съвършени вежди Как да получите съвършени вежди фотография: pinterest

Намерете мястото, където би трябвало да стартират веждите ви. Намирането на точното място за започване на вътрешните ви вежди е от основно значение за основаването на съвършени вежди, защото започването прекомерно във вътрешността може да наруши салдото на лицето ви.За да разберете къде би трябвало да стартират вътрешните ви вежди, използвайте следната техника:

Като обща насочна точка вземете молив или различен дълъг, тъничък инструмент и го подравнете с вътрешния ъгъл на окото си. Мястото, където инструментът припокрива веждите ви, е мястото, където би трябвало да стартира. Маркирайте мястото, като извършите точка там с молив за очи. Повторете от другата страна.

Ако обаче имате близко ситуирани очи, раздалечете веждите си малко по-далече. Ако имате необятно ситуирани очи, раздалечете веждите си малко по-близо една до друга. Това оказва помощ да балансирате вашите функционалности.
Ако не сте сигурни какво ще наподобява най-добре, помислете за посещаване при подготвен естетик за сесия за картографиране на веждите. Естетикът ще употребява вашите очи и нос като водачи, с цел да сътвори вежди, които ще рамкират и подчертаят чертите ви

Намерете мястото, където дъгата на веждите ви би трябвало да е връхна.

Повечето вежди естествено се извиват към окото и намирането на мястото, където дъгата е върхова е от значително значение, с цел да наподобяват съвършено. Използвайте същия дълъг, тъничък инструмент, с цел да разберете къде би трябвало да доближи връх арката ви, като следвате тази техника: 

Погледнете право напред в огледалото и подравнете инструмента с външния борд на ноздрата и външния борд на ириса. Мястото, където инструментът пресича веждите ви, е мястото, където арката ви би трябвало да е връх. Маркирайте го с точка благодарение на молив за очи. Повторете от другата страна.
Ако имате кръгло лице, стремете се към по-ъгловати вежди. Като опция изберете меко заоблена вежда, в случай че имате квадратно или продълговато лице. Така ще се доближите с една стъпка към вашите съвършени вежди.

Определете къде би трябвало да приключва веждата ви.

 съвършени вежди Как да получите съвършени вежди фотография: pinterest

Намирането на вярното място за края на веждите е толкоз значимо, колкото и къде стартира. Искате веждите ви да рамкират грациозно очите ви и да имате съвършени вежди? Намерете вярното място, като подредите дългия, тъничък инструмент по следния метод:

Подравнете инструмента от ръба на ноздрата до външния ъгъл на окото. Мястото, където инструментът пресича външната ви вежда, е мястото, където би трябвало да свърши. Маркирайте мястото с точка благодарение на молив за очи.
Въпреки това, в случай че имате дълго лице, изпънете веждите си малко по-напред. Ако имате необятно лице, външните краища на веждите ви би трябвало да са по-тънки и по-деликатни.

Попълване на веждите

Изчеткайте космите на веждите си. Вземете дребна четка за вежди или гребен с фини зъби и изчеткайте космите нагоре в посоката, в която порастват.Това ще ви помогне по-лесно да разберете кои косми би трябвало да бъдат оскубани и ще получите мечтаните от вас съвършени вежди.

Очертайте мечтаната форма на веждите си.

 съвършени вежди Как да получите съвършени вежди фотография: pinterest

Ако имате случайни косми под или в профил на веждите, ще желаете да ги премахнете. Свържете точките, които сте нарисували, когато определяте мечтаната форма на веждите си. Ако имате процедура да свивате веждите си, можете да нарисувате очертанията със свободна ръка с молив за вежди. Като опция можете да вземете образец за вежди от магазин за хубост или и да очертаете шаблона с. Така ще получите съвършени вежди.

Оформете веждите си

 съвършени вежди Как да получите съвършени вежди фотография: pinterest

Попълнете веждите. Вземете молив за вежди в колорит, непосредствен до този на веждите ви, и направете леки удари в посоката, в която пораства косата ви, с цел да попълните външния си тип. Космите на веждите нормално не порастват изцяло отмерено, тъй че попълването на празнините е нужда за основаване на съвършени вежди.

Не правете арка там, където я няма, и не се опитвайте да удължите веждите си с молив. Ще бъде прекомерно явно, че сте нарисували спомагателни елементи.
За най-естествен тип изберете молив за вежди с 1 или 2 нюанса по-светъл от естествения цвят на веждите ви.
За по-тежък тип, който е с един или два нюанса по-тъмен от естествения ви колорит на веждите.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР