Ако искате детето Ви да учи Английски и Немски език

...
Ако искате детето Ви да учи Английски и Немски език
Коментари Харесай

Английски и Немски език през учебната година за деца от 5 години до 10-ти клас

Ако желаете детето Ви да учи Английски и Немски език на драго сърце, бързо и оптимално дейно, то Учебен център “Скоростно Учене ” е най-хубавия избор в град Варна.

Може да изберете да учите в един от двата им офиса:

Офис 1 – гр. Варна, Бул. Мария Луиза 11; Телефон за връзка: 0895 752 725

Офис 2 – жк. Младост – Пазар (под Ледената пързалка); Телефон за връзка: 0876 709 795

Занятията са 2 пъти седмично по 2 уч.ч. В еластичен график съгласуван със промените на децата

В  работят екип от млади експерти, които са се посветили на концепцията да дават допустимо най-качественото обучение по Английски и Немски език за своите възпитаници като употребяват най-модерните просветителни методики и цифрови просветителни принадлежности.

 Ви кани НА ОТКРИТ УРОК по Английски или Немски език за деца от 5 години до 10-ти клас. Ще се запознаете с методиката им на преподаване и ще разгледате приятната конюнктура, в която децата учат през образователната година.

Кога? - От 29.08 до 25.09 в комфортно за Вас време

Запишете се за открит урок на  тел. 

При тях ще откриете:

 

 - Тази дъска дава опция уроците да бъдат създавани с професионален учебен програмен продукт. Те биват образни, цветни, поднесени по понятен метод, съгласно възрастта и ползите на децата. Активно участвайки в процеса, те не просто упражняват говорене, писане, четене, слушане и граматика, а и се забавляват и обикват езика.







 

 - Той трансформира образователния развой в развлечение, като оказва помощ на децата да упражняват всичко учено по време тутакси под формата на игра.







 

 - Специален датчик, улавящ всички придвижвания на децата. Движейки се, те ръководят интерактивната дъска и играят на просветителни игри, самостоятелно или в тимове.





 

 - Добавяме нов живот на всяка флаш карта. Различни герои, в разнообразни тематики, оживяват на интерактивната дъска, откакто бъдат снимани, до момента в който децата учат с тях. Те са част от игрите, разрастващи отзивчиви умения у децата.





 

 - Техники за елементарно запаметяване, които оказват помощ на дребни и огромни да учат нови думи и граматика, благодарение на занимателни асоциации. 

 

 - Домашните към този момент не са скучни! Те могат да бъдат решавани на телефон, таблет или компютър. Веднъж седмично ще получавате уведомление, че домашното е налично в платформата. Ще можете да ревизирате всички отговори незабавно, откакто домашното е решено. Винаги можете да повторите домашните задания, с цел да поправите грешките. Домашните включват граматични извършения, четене, писане, диктовки, гласово различаване (децата изговарят думите или изреченията) и специфична стратегия „ чува “ дали са казани правилно. Ще получавате уведомление за резултата от всяко решено домашно! И да не забравяме: Всяко изцяло правилно домашно, носи премия.

за това по какъв начин детето се оправя по време на школата по Английски и Немски език

Очаква Ви учене от ново потомство!

Посетете ги в един от двата им офиса

Офис 1 – гр. Варна, Бул. Мария Луиза 11; Телефон за връзка: 0895 752 725

Офис 2 – жк. Младост – Пазар (под Ледената пързалка); Телефон за връзка: 0876 709 795

 

Фейсбук:  

Вижте по какъв начин учат Английски и Немски език в присъствена форма през образователната година

*публикация

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР