Ако искате да запазите личния си живот само за вас,

...
Ако искате да запазите личния си живот само за вас,
Коментари Харесай

15 звездни двойки, които запазиха сватбата си в пълна тайна

Ако желаете да запазите персоналния си живот единствено за вас, най-лесно е просто да не ставате известни. Някои звезди обаче са съумели да намерят верния баланс сред публичността и персоналното пространство и, почтено казано, впечатляващо е по какъв начин заобикалят очите (и обективите) на почитатели и папараци , имайки поради какъв брой блестящо светят прожекторите над главите им.

Например няколко известни двойки са съумели даже да провеждат свръхсекретни сватби, без грубата интервенция на почитатели или папараци в специфичния им ден. Актрисата Гуинет Полтроу даже го е правила два пъти – един път с Крис Мартин и по-късно с Брад Фалчък. Други звезди като Кери Уошингтън пък са запазили детайлите към сватбата си в такава дълбока загадка, че и до ден сегашен никой не е осведомен с тях.

Като се има поради, че сватбите могат да одобряват доста форми от скромни церемонии до диви празненства, звездите, които съумяват да запазят в загадка специфичния си ден, евентуално имат суперсили, с цел да го реализиран.

Ето за какво през днешния ден ви срещаме с 15 звездни двойки, които са имали секрети сватби:
15 звездни двойки, които са се венчали скрито 15 фотоси  15 звездни двойки, които са се венчали скрито  15 звездни двойки, които са се венчали скрито  15 звездни двойки, които са се венчали скрито  15 звездни двойки, които са се венчали скрито
Не пропускайте да последвате Ohnamama.bg и във фейсбук и инстаграм!

 ох на мама Личен списък
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР