Ако искате да заминете на почивка далеч от курортите за

...
Ако искате да заминете на почивка далеч от курортите за
Коментари Харесай

Зимата на слънце: Прекрасни дестинации за бягство

Ако желаете да заминете на отмора надалеч от курортите за зимни спортове , „ Пари мач “ ви предлага идеални дестинации, където да прекарате зимата на слънце .
 
Островите Палаван, Корон, Минданао, Банауе, Бохол ... Филипините са толкоз невероятни, че ще са ви нужни месеци, с цел да откриете всичките им райони, които наложително би трябвало да посетите. Те без подозрение са една от най-красивите дестинации в света, които може да изберете, с цел да заминете на отмора, до момента в който снегът е покрил в бяло френските равнини.
 
 Gulliver/Getty Images

По-далеч, на запад, е Тайланд, а с неговата " street food " няма защо да завижда на своя азиатски комшия.
 
 Gulliver/Getty Images-->

Любителите на безделието ще намерят задоволство във Френска Полинезия, Малдивите или Мавриций , дестинации, където царува мотото " релакс ". На Малдивите обичат да възвръщат своите сили и Леонардо Ди Каприо, и Лейди Гага. Този остров експлодира с хубост, която в никакъв случай преди не сте виждали.
 
 Gulliver/Getty Images

Тези, които пътуват с раници на гърба, ще се забавляват в страни с трасета и скрити пътеки, като Сенегал, Аржентина, Кабо Верде или Бразилия . Меките температури оферират опция да се разхождате умерено както в огромните градове, по този начин и в дребни далечни селца, с цел да се срещнете с локалните хора и да се откриете техния метод на живот.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР