Ако искате да забогатеете, първо трябва да научите за 7

...
Ако искате да забогатеете, първо трябва да научите за 7
Коментари Харесай

7 фън шуй правила за привличане на пари

Ако желаете да забогатеете, първо би трябвало да научите за 7 -те правила на фън шуй. Като ги следвате, можете да запълните живота си с обилие, да станете по-успешни и да привлечете пари.

1.       Чистотата е ключът към благосъстоянието

Къщата е вашата цитадела: тук се събуждате и срещате новия ден, тук сте избавени от несгоди и беди. Това е домът, който ви зарежда със сили за реализиране на триумф, по тази причина е значимо да е чист и спретнат. Боклукът да не се натрупва, да се избърсва праха в точния момент, да се изхвърлят остарели неща. Колкото по-чист и свободен е вашият дом, толкоз по-скоро просперитетът ще се откри в него.

2.       Правилният портфейл води към благосъстоянието

Портфейлът е един тип дом за вашите пари. И точно той е хранилището на паричната сила. Необходимо е да се следи положението на портфейла. При никакви условия не пазете парите си в остарял, изхабен и разкъсан портфейл.

Препоръчително е да купите нов портфейл и подобен, който ви харесва. Най-добре е да поставите парите в него спретнато, с цел да изпратите знак до Вселената, че ви е грижа за тях. Тогава това ще ви донесе още по-голяма облага.

3.       Намерете зоната на разцвет в дома си

Най-отдалечената страна на жилището, която е вляво, е региона, която е виновна за финансовото богатство.

На това място е належащо да се поддържа специфичен ред, никога да не се разхвърля и, в случай че е допустимо, да не се слагат мебели там. Най -добре е да поставите там цветя и разнообразни фигурки, които притеглят благосъстояние.

4.       Водата е източник на парична сила

Тя въплъщава благосъстояние, разцвет и обилие, заради тази причина е належащо да се следи по какъв начин се употребява тя и да не се губи ненужно.

Колкото повече цените водата, толкоз повече пари ще се вливат във вашия дом.

5.        Аквариум с риби - пътят към благосъстоянието

Аквариумните риби се смятат за знак на парите. На мястото, където стои аквариумът, се концентрира специфична парична сила, която притегля огромна сума пари в къщата. Но всичко има свои лични правила, по тази причина, преди да започнете аквариум, би трябвало да се запознаете с тях.

Първо, аквариумът би трябвало да е с подобаващ размер и да се вписва навътре в стаята. Необходимо е да се избере място за него, където той ще стои дълго време, тъй като съгласно Фън Шуй е по -добре да не променяте местоположението му, с цел да не нарушавате силата Ци. Не купувайте доста огромен аквариум, защото това, в противен случай, може да утежни финансовото ви положение.

Второ, по -добре е да поставите аквариума, където силата на разцвет съгласно Фън Шуй е съсредоточена или най-малко допустимо най-близо до това място.

Трето, належащо е да поставите нечетен брой риби в аквариума и, несъмнено, да следите тяхното положение и чистотата на аквариума.

6.       Вземете амулет жаба

Преди да купите подобен амулет, вижте дали жабата има монета в устата си. В противоположен случай това ще бъде елементарна дрънкулка, която няма да притегли благосъстояние и разцвет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР