Ако искате да сте винаги изискана и модерна - изберете

...
Ако искате да сте винаги изискана и модерна - изберете
Коментари Харесай

Елегантност и стил ви предлага новият бутик Perfect Woman

Ако желаете да сте постоянно изискана и съвременна - изберете бутик

При нас ще откриете рокли от първокласни материи и елегантни кройки. Всеки тоалет, комбиниран със стилна дамска чанта и първокласно долни дрехи, ще Ви съобщи ослепителен образ за идващото Ви събитие.



Всички облекла на ADDICT са неповторими като Вас самите. А в този момент и една изненада от ADDICT, всеки клиент закупил артикул с марка ADDICT до 17.11.2020г, взе участие в лотария за спечелването на един от трите ваучера от 100 лева Но с цел да се чувствате в действителност съвременна и специфична, прибавете мирис от серията SANGADO. Класни български парфюми, които са направени с френска есенция и оставят диря след себе си. При нас можете да извършите и съвършения подарък, право на избор: ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК с номинали 30, 50 и 100 лева



Бутик  е основан за най-запомнящите се моменти в живота ви, благи дами! Елегантност, жанр и класа. Пътят към съвършенството!



А в този момент и един комплимент от бутик! Всеки клиент направил покупка над 100 лева, получава подарък качествено българско долни дрехи от Perfect: бразилиана или бикина по избор. Бельото на Perfect е направено от мек сатен и стилна дантела, с цел да се усеща всяка дама удобно и комфортно.



Заповядайте, всеки клиент ще бъде обслужен с внимание и професионализъм!

Можете да ни откриете в  гр. Варна, жк.Възраждане 1, ул Ана Феликсова 1А  или на ФБ страницата ни: 

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР