Ако искате да спечелите сърцето на Овена, имайте предвид, че

...
Ако искате да спечелите сърцето на Овена, имайте предвид, че
Коментари Харесай

Как да пленим сърцето на Овена ЗАВИНАГИ?

Ако желаете да спечелите сърцето на Овена, имайте поради, че представителите на тази зодия обичат вниманието. Не пестете от похвали в общуването си с тях. Но не забравяйте, че похвалата би трябвало да бъде откровена и да дава отговор на истината. Този огнен знак разпознава фалша и не го толерира.
Честността е главното качество, на което би трябвало да заложите в борбата за сърцето на Овена. Покажете интереса си към него и не се опасявайте да извършите първата крачка. Смело поемете самодейността. Овенът ще оцени и възнагради вашето неизменност.
 10 неща, които зодия ОВЕН може да чака тази ЕСЕН 10 неща, които зодия ОВЕН може да чака тази ЕСЕН
Скоро ще изпратим лятото и ще се радваме на настъпването на есента. Всеки нов интервал или сезон носи нови прекарвания за всяка една от...
Не забравяйте, че представителите на този знак са извънредно темпераментни. Може би следователно тактиката за недостижимост ще проработи.

Ако сте уверени, че Овенът се интересува от вас, започнете игра, в която той би трябвало да се постарае, с цел да ви завоюва. Опитайте се да го накарате да ревнува. Това единствено ще ускори още повече интереса му към вас и никога няма да го отблъсне.
Ако сте на сантиментална среща с този представител на огнените знаци, заложете на алените облекла и долни дрехи. Огненият цвят го притегля като магнит и сигурно няма да останете незабелязани от него.
Овенът обича разнообразието и изненадите освен във връзката, само че и във флирта преди нея. Не залагайте на изпитани тактики, тъй като при към този момент търсещият многообразие Овен, те може да не проработят.
 Хората от тези 3 зодии са същински ДОБРЯЦИ Хората от тези 3 зодии са същински ДОБРЯЦИ
В живота ни има хора, които постоянно ще помним с добротата им. Те дават всичко от себе си, с цел да вършат другите щастливи и постоянно са гот...
Този огнен знак се усеща най-добре с сътрудник, който е в положение да му угоди. Той в никакъв случай няма да пренебрегне удоволствието на половинката си, макар своя нарцисизъм.
Овенът нормално е притеглен от самостоятелни, загадъчни и непредсказуеми сътрудници. Но в същото време за него е значимо да се резервира романтиката във връзката.
Когато избира сътрудник, Овенът обръща особено внимание на неговия характер.
Страстните, чувствени натури имат късмет за хармонична връзка с този знак. Не забравяйте, че Овенът се стреми към равнопоставеност в връзките и мечтае за сътрудник, който споделя неговите ползи.
За мъжа Овен идеалната жена е тази, която би го придружила на мач, а за дамата от този знак - мъж, който няма нищо срещу да отиде с нея на шопинг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР