Ако искате да разнообразите сексуалния си живот, опитайте да правите

...
Ако искате да разнообразите сексуалния си живот, опитайте да правите
Коментари Харесай

Игри за напреднали: Секс със завързани очи

Ако желаете да разнообразите половия си живот, пробвайте да вършиме секс със завързани очи. Това сигурно ще увеличи вашата сензитивност и наслаждение.
Прочетете още
Повечето хора вършат секс със затворени очи. Но когато очите са завързани и даже да желаете, не можете да видите вашия сътрудник и какво тъкмо се случва, това трансформира напълно усещанията. Завързаните очи усилват сензитивността на тялото и вършат физическите и ментални чувства още по-изявени и приятни. Разбира се, по време на половия акт, с вашата половинка може да размените функциите си и в друго време и двамата да бъдете със завързани очи.

Превръзката на очите е един от най-популярните „ реквизити “ в спалнята. Не е належащо даже да бъде специфична превръзка за очите. Може да употребявате всичко налично, което е уместно за задачата като гальовен на досег шал или пък вратовръзка.

Завързаните очи по време на секс ви подсигуряват необикновено преживяване, тъй като ускоряват всички други сетива, усещате докосванията, целувките и шепота на колегата си доста по-интензивно. В допълнение към това завързването на очите понижава напрежението и задръжките, вие просто се оставяте в ръцете на обичания човек и това, което той е приготвил за вас. Или пък вие на него – в противоположния случай.

И двата сюжета за доста възбуждащи, тъй като и приемането, и даването в секса носят наслаждение по друг метод.
Как може да се възползвате от завързаните очи по време на секса? Експериментирайте с доминиране
Завързаните очи са превъзходен метод да измененията салдото на силите по време на секс. Човекът, който е със завързани очи, би трябвало да се „ съобщи “ и да се остави в ръцете на половинката си. За сходен вид преживяване сигурно би трябвало да бъдете с някой, на който имате цялостно доверие, с цел да може да се отпуснете напълно и единствено да се наслаждавате на чувствата.
Зарадвайте колегата си
Изненадайте колегата си и завържете очите му. Целувайте го, докосвайте го, захапвайте го нежно или пък по-силно. След това променете темпото или пък спрете напълно, с цел да създадете в него интензивно очакване за продължението. Може също по този начин да включите и храна в секса, да вземем за пример „ полейте “ колегата си с течен шоколад и по-късно го оближете. Кубче лед, прокарано върху тялото на половинката ви, несъмнено би засилило чувствата още повече.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР