Ако искате да промените живота си, трябва най-напред да промените

...
Ако искате да промените живота си, трябва най-напред да промените
Коментари Харесай

Един прост психологически експеримент, който може да промени живота ви

Ако желаете да измененията живота си, би трябвало на първо време да измененията метода, по който мислите, поучава Bright Side.

Спрете да се концентрирате в отрицателното и да се сравнявате с другите, обърнете тил и на недоволствата. Ако ви звучи по-лесно на думи, в сравнение с процедура, този елементарен опит може да ви помогне да настроите мисленето си по-позитивно.

Намерете една лилава гривничка и я носете в продължение на 21 дни, без да се оплаквате. Всеки път, когато негативизмът надделее и се оплачете от нещо, преместете я на другата ръка и започнете изначало.

Според психолозите, лилавият цвят успокоява мозъка и понижава напрежението и раздразнението, а 21 дни е задоволително дълъг интервал, с цел да развиете новия табиет за положително мислене. Не се притеснявате, в случай че постоянно ви се постанова да стартирате броенете още веднъж - множеството хора съумяват да натрупат тези 21 поредни дни за 5-6 месеца. Методът обаче е ефикасен и публикуван, по тази причина за какво да не опитате и самите вие?

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР