Ако искате да покажете на някого, че го обичате, на

...
Ако искате да покажете на някого, че го обичате, на
Коментари Харесай

Как да изразявате любовта си по най-добрия начин?

Ако желаете да покажете на някого, че го обичате, преди всичко би трябвало да разберете по какъв метод той има потребност да усеща любовта. Разбира се, същото важи и в противоположната посока.

Ако към този момент сте осведомени с, знаете, че всеки човек избира да бъде обичан по избран метод. Невинаги двамата сътрудници споделят едни и същи основни любовни езици, което може да бъде проблематично и да остави чувството у всеки от тях, че сътрудникът му не го обича задоволително.
Как да изразите любовта си?
Това би трябвало да бъде композиция сред вашия личен любовен метод и нещата, които вашият обичан човек има потребност да получава в любовен проект. За една същинска пълноценна връзка би трябвало да можете да изразявате своите усеща и посредством петте правилото на любовния език – пълноценно споделено време, физическа непосредственост, дарове, утвърдителни думи и жестове на угриженост. Наблягайте обаче най-много на любовните езици, които са най-близки до вашия сътрудник. Кои са те? Ако не сте сигурни, обсъдете го, това е още един метод да опознаете половинката си по-добре.
Как да покажете любовта си с дейности?
Направете нещо потребно:  Още един метод да деянията любовта си е посредством дребни жестове на угриженост. Най-добре е да извършите нещо, с което знаете, че ще облекчите своя сътрудник и ще го зарадвате. Кафе заран. Масаж след работния ден.

 Добави изложение

Отдайте цялото си внимание: Всеки от нас има нужда да бъде чут, забелязан и свестен. Ето за какво е значимо да отдавате цялостното си внимание на своя сътрудник, когато говорите. Отделяйте несъмнено време всеки ден, в което като че ли съществувате сами вие двамата. Без телефони и други разсейващи неща. Говорете и в действителност се слушайте.

Направете подарък: Не е належащо подаръкът да бъде безценен, значимото е да отразява ползите и желанията на вашия сътрудник. Това са подаръците, с които ще го зарадвате най-вече и ще му покажете, че в действителност го познавате и обичате.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР