Ако искате да опознаете добре новия мъж до себе си,

...
Ако искате да опознаете добре новия мъж до себе си,
Коментари Харесай

Какъв тип мъж сте според месеца на раждане

Ако желаете да опознаете добре новия мъж до себе си, това е Вашата публикация! Ясно е, че голяма роля за създаване на мъжкия темперамент играе месецът, в който е роден. Този значим подробност въздейства върху отношението му към любовта, близките и живота като цяло. Убедете се сами!
Януари
Януарските мачовци се отличават със своето водачество. Мисълта им е изобретателна и аналитична, знаят и по какъв начин тъкмо да реализират поставените цели. Самостоятелни и горделиви. Ако една дама избере мъж, роден през януари, нищо няма да й липсва освен… романтиката, от която може би от време на време ще имате потребност. Мъжете с рождена дата от първия месец на годината желаят от дамата до тях да ги схваща и поддържа.

Февруари
Нещо в действителност особено – това търсят особняците, родени през втория месец на годината. Важно е да се знае, че един път влюбили се, те в никакъв случай и за нищо на света не биха кръшнали. В природата им е да се грижат за всички към тях, обожават и да се раздават, даже постоянно подценяват себе си. Понякога са нерешителни и комплицирани, добряци са като цяло, само че пък в редица случаи зарязват по средата концепция, която скоро са стартирали.

Март
Темперамент и буйна пристрастеност е най-характерното за родените през март мъже. Действията им постоянно са напрегнат, само че пък и постоянно са в точния миг на вярното място. И още нещо – отдават се изцяло на връзката, която са стартирали, само че пък… губят интерес много бързо, което ги подтиква към спорадични изневери. За тях е особено, че са „ без пръсти “ – харчат доста, само че пък и печелят добре. Интересен е животът с мачо, чиято рождена дата е от 1 до 31 март, само че пък бягайте надалеч, в случай че сте сантиментална натура – различен е Вашият мъж, благи дами!

Април
Добри и улегнали, но… единствено на пръв взор. Не си мислете, че привидната „ душичка “ е същинската същина на априлските мъже! Те са извънредно амбициозни – граничещо с болест положение, властни са и ще бъде мъчно на който и да е до тях да им се наложи! Приятелите към тях са много, на които априлците държат извънредно. Не липсват и дами, които да споделят интимния им живот. И въпреки всичко, подгответе се за сериозна конкуренция, в случай че сте решили, че ще бъдете с мъж, роден през април…

Май
Родените от 1 до 31 май мъже харесват публичността и си падат по светския метод на живот. Разбира се, на насаме място с приказна панорама може да видите представител на този месец, комуто е омръзнала светската суетност. Естети – това са мъжете, родени през май – падат си по стойностни дами, красиви картини и хубава музика. Може да ги срещнете и в ролята на свалячи, защото тяхното лъчение е свръх мъжкарско, а дамите единствено това и чакат…

Юни
Невероятни любовници, романтици, само че и ревнивци – най-краткото и тъкмо изложение на мъжете, родени през юни. Drama king – в случай че разбирате какво имаме поради – страдат, откакто сами са довели до затруднения една връзка. Въпреки това са необикновено изобретателни. Те са едни от най-хубавите чиновници в дадена компания. Допада им да коват разпоредбите в работата, само че пък всеки си има и слаба страна – интриганти и клюкари са.

Юли
Родените в разгара на лятото мъже са радикални в връзките си, даже на моменти и цинични с близките. Не бързайте да ги съдите, защото не от завист е подбудено това отношение. За юлските мачовци тяхната цитадела е фамилията! Не обичат да търсят помощ от никого, както и да споделят своите несгоди, може би тъй като съумяват изкусно да се измъкнат от всеки проблем и заплетени обстановки сами. Със сигурност на дамите, които са избрали юлски мъж няма да им липсват похвали и сантиментални вечери…

Август
Ето ги – мъжете на достойнството! Да, родените през август (следобедът на годината) са актуалните донкихотовци – те омайват всички в близост с осанката, държанието си, излъчването си! Истината е, че в сърцето им място може да има единствено една дама. Била ли е в миналото една жена с мъж, роден през август, бъдете сигурни – ще го помни постоянно! Когато желае една дама да бъде негова, августовският мачо работи с неповторим метод. Тези мъже извънредно доста обичат да оказват помощ и да показват вярната папка, но… тежко Ви, в случай че злоупотребите с тяхната доброта. Доста комбинативни са, което пък им оказва помощ да печелят положителни пари. Мразят да живеят под нечия команда – и в работата, и у дома, защото мястото им е отпред на парада. Родените от 1 до 31 август селектират най-хубавото за себе си и… не го оставят да си отиде прекомерно елементарно!

Септември
С висок разсъдък се отличават родените през септември мъже. Трудно е да бъдат разбрани, защото доста постоянно влизат в разнообразни функции. Съветите и забележките им нервират доста близките, само че пък е значимо да знаете, че няма да спрат с критичността си – такива са! Влезете ли им под кожата, знайте, че имате най-предания мъж от всички на земята – освен като сътрудник, само че и като другар. Склонен е да пренебрегне извънредно значима работна среща, с цел да бъде с Вас и да се чувствате удобно.

Октомври
Глезльовци, аристократи, само че пък умници – такива са родените през октомври мъже. Не се тормозете, в случай че октомврийският мачо стартира да се цупи, макар че преди секунди Ви е приказвал високопарни думи за смисъла на живота. Да, манипулатори огромни са тези представители на мъжкия пол, ето за какво – бъдете деликатни с тях! Със сигурност те могат да принудят една жена да направи и невъзможното за тях. Връщат жеста с отдаденост и грижовност, само че единствено в случай че са същински влюбени във Вас. Очакват Ви приказни вечери и неповторими изненади, защото сантименталната им душа ще Ви ги сервира много постоянно!

Ноември
Позитивизъм е най-точната дума, когато става въпрос за родените от 1 до 30 ноември. Да, те имат невероятната дарба да въодушевяват и да надъхват близките. В обкръжението им постоянно са хора, които желаят да са до тях, само че пък… да не сте им пред очите, в случай че ги настъпите по опашката – отмъстителни са до гроб, изключително в случай че става дума за човек, на който са държали доста. Любимото им място в компанията е централното, да, те обожават да са душата на тайфата, само че не стават за примерни съпрузи. Е, дами, търсите ли само тръпка от една връзка – насочете се към прочувствения ноемврийски мъж!

Декември
Късметлии са родените през декември мъже. Стремежът им през целия живот е към успокоение и улегналост, но… съвсем в никакъв случай не го реализират. И макар че са родени под щастлива звезда, мъжете от декемврийските дни постоянно се оплакват, че все нещо им липсва, с цел да бъдат 100 % щастливи! Доста постоянно неправилните им ходове поради надценяването си ги приземяват много болезнено… даже и в любовта! Мечтата за всяка дамска компания са мъжете, родени през последния месец на годината – постоянно усмихнати и с положително възприятие за комизъм. Мачовците усещат, че това подлудява дамите и много постоянно се възползват от въздействието си, с цел да ги вкарат в леглото си, но… благи дами, бъдете извънредно деликатни с тях, защото от романтикът, който Ви е свалял звезди през нощта много постоянно изчезва със зората и… повече в никакъв случай няма да го видите!
Инфо: delo.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР