Ако искате да намерите най-уютното местенце с най-вкусната храна, просто

...
Ако искате да намерите най-уютното местенце с най-вкусната храна, просто
Коментари Харесай

Cleo bar & dinner - вкусна храна и незабравими моменти за всеки

Ако желаете да намерите най-уютното местенце с най-вкусната храна, просто посетете ресторант „ Cleo bar & restaurant “. Много постоянно назовават ресторанта „ Перлата на София “ и с право. Но за какво? Защото „ Cleo bar & restaurant “ се намира на топ локация в град София – ж.к. Илинден, пл. Преображение.



Ресторантът се отличава с огромно меню от ястия и десерти, кои от кои по-вкусни. Това прави изборът на храна много сложен, само че каквото и да поръчат, клиентите постоянно остават удовлетворени. Те имат опция да избират и от богатия подбор от алкохол. Но това,което най-вече отличава „ Cleo bar & restaurant “ от всички останали заведения за хранене е многообразието от зали.Ресторантът разполага с лятна градина,зимна градина, съществена зала, бяла зала, детски клуб и вип зала за афтър празненство и дребни частни събития,както и специфичното детско меню, което се предлага за най-малките клиенти. Ресторантът е подобаващ както за огромни, по този начин и за дребни. Докато родителите се любуват на прелестна кухня и приятна компания, децата се забавляват в детския ъгъл.




Хубавата музика, уютната и стилна атмосфера и общителното и бързо обслужване са още няколко от преимуществата на „ Cleo bar & restaurant “. Много хора, в това число и вип лица се доверяват на екипа от експерти на ресторант „ Cleo bar & restaurant “ за техния празник – рожден ден, празник, женитба и други. За доверието към ресторанта и за в действителност отличното обслужване приказва и положителната им известност в онлайн пространството. Клиентите непрекъснато споделят своите усещания от неповторимо вкусната храна и изричат благодарности към екипа за прелестните моменти, които са основали за тях и околните им.



„ Cleo bar & restaurant “ е едно място, което би трябвало да посетите най-малко един път, а за какво не и това да стане новото Ви обичано място?


Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР