Ако искате да имате здраво и стегнато тяло, като на

...
Ако искате да имате здраво и стегнато тяло, като на
Коментари Харесай

4 минути Х 28 дни и ще стопите мазнините и заздравите мускулите си

Ако желаете да имате крепко и плътно тяло, като на състезател или топ модел, следвайте тези правила! Приемете предизвикването дружно с хиляди други хора и приведете тялото си в страхотна форма.

“Издържливост ” е едно от най-ефективните извършения за подсилване на междинната част на тялото. На начинаещите това упражнение евентуално им наподобява, че е доста елементарно и по тази причина постоянно го пропущат. Тези извършения топят мазнините и укрепват мускулите на гърба и корема, бедрата, ръцете и краката.

Ако желаете да се сдобиете с тяло на топ модел, следвайте тези правила!

Най-важнoтo упражнениe за увеличаване на междинната част на тялото e така наречен планк (или „ дъскa ”) във всичките му разновидности. Като новак, може би ще решите, че то е прекомерно обикновено и ще го пропускате постоянно. Истината обаче е, че това упражнение действа по-добре от множеството типичен извършения за коремна преса и гори мазнините в коремната област, изпъва вътрешните и външните мускули на горната част на гърба, седалищните мускули и мускулите на краката и ръцете. Упражнението има съвсем същия резултат като лицевите опори. Мускулите ще се подсилят от вътрешната страна и ще станат по-здрави.

“Планк-предизвикателството ” е замислено с последователно увеличение на времето за задържане в поза „ дъска ”, в продължение на 4 седмици. Ще започнете с време за задържане 20 секунди, като крайната цел е да удържите статичното състояние до 4 минути. В последния етап тялото ви ще бъде крепко и квалифицирано за нови провокации, а контурите на мускулите ви ще бъдат доста по-ясно изразени.

Правилната поза е от значително значение за сполучливото осъществяване на упражнението. Горната част на тялото би трябвало да е изпъната, когато се повдигате на лакти и пръстите на краката. Поддържайте вярната стойка с надълбоко дишане и благодарение на мускулите на корема и врата.

Още по тематиката: Какво е “планк ” и за какво това упражнение покори света.

Още информация по какъв начин се вършат упражненията можете да видите в следните клипове:

http://www.youtube.com/watch?v=Hwo1qGnyIUI

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР