Ако искате да добавите TikTok към дигиталния си маркетинг микс,

...
Ако искате да добавите TikTok към дигиталния си маркетинг микс,
Коментари Харесай

Бързият път на бранда в TikTok

Ако желаете да добавите TikTok към цифровия си маркетинг микс, първо би трябвало да помислите какво е най-добре за продукта ви. Ключът към триумфа в платформата е в това да произведете такова наличие, което наподобява като останалите клипове, защото промоционалните реклами са по-малко ефикасни в приложението, написа Social Media Today.

За да максимизирате тези старания, от TikTok сами споделят шестте най-ефективни промоционални техники, основани на прилаганите в приложението бранд подходи.

Историята на продукта ви

Запитайте се каква е историята на продукта, марката или услугата, която промотирате. Какво ви въодушеви да стартирате бизнеса? Каква стойност носи? Отговаряйки на това, можете да създадете история, която свързва бизнеса с аудиторията посредством неговата предистория.

Резултатите са първи

Потребителите желаят да знаят и виждат какво би трябвало да чакат. Покажете им какво може да се случи като заключителен резултат, а по-късно действайте в обратна посока, с цел да създадете указания за това по какъв начин се стига до този заключителен резултат. Този метод нови неспокойствие от началото и генерира висока ангажираност посредством наличието.

Семпли дейности

Предайте концепцията за марката си по елементарен и стегнат метод. Разкажете за бизнеса си по този начин, като че ли го вършиме за първи път. Фокусирайте се над това какво продавате, по какъв начин се употребява то и какъв брой съответстващо е за аудиторията ви.

Стъпка по стъпка

Мислете за достъпността на продукта ви. Вникнете в лесните стъпки на използването, употребявайки къси заглавия и основни визии, които да предадат процеса на приложимост с ясно обръщение.

Влезте в рутината

Покажете какъв брой елементарно е марката ви да се трансформира в метод на живот. Подчертайте използването на продукта или услугата ви през всекидневието на хората, като го показвате в друга среда.

Лесно, бързо и надеждно

Направете продукта си да наподобява елементарен за постигане, потребление или пазаруване. Покажете го като нещо налично за всички. Използвайте активи, които демонстрират какъв брой бързо един човек може да се снабди с това, което основава вашият бранд.

За още рекомендации по всяка една от точките вижте и идната инфографика!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР