Ако искате да бъдете секс бог и да въздействате по-силно

...
Ако искате да бъдете секс бог и да въздействате по-силно
Коментари Харесай

Науката съветва: как да бъдете бог в леглото

Ако желаете да бъдете секс господ и да въздействате по-силно на дамите при запознанство, вслушайте се в препоръките на науката. В края на краищата по тази тематика всяка година се разгласяват все нови и нови изследвания на реномирани институти. Господата би трябвало само да могат да четат, с цел да се трансфорат в „ граната в леглото “. Подбрали сме за вас извадки от най-новите проучвания, както и най-работещите секс препоръки.

Бира и ядки за великолепно качество на спермата

Жизнеспособната сперма е доста значима, тъй като въпреки всичко желаете да подарите на този свят и наследници. Досега се смяташе, че спиртът има негативно влияние върху качеството й. Но италиански учени са разпитали 323 мъже за пияческите им привички и изследвали качеството на спермата им. Резултатът от изследването се оказал същинска фантазия: умерената (!) консумация на алкохол очевидно се отразявала добре върху способността за основаване на поколение. И може би с малко ядки за мезе?  Ако изяждате по 60 грама дневно, спермата ви ще бъде преносима, здрава и жизнеспособна. Учените са открили и това в друго изследване върху 119 здрави мъже на възраст от 18 до 35 години. При това сперматозоидите на групата с ядките (не е виц) даже показали по-малко дефекти откъм генетичния материал. Ето за какво наздраве и купонясвайте!

Никаква виагра повече с помощта на средиземноморската диета

Във вашите ръце е да увеличите и потентността си. Учени от Атинския университет са разкрили, че с т-нар. „ средиземноморска диета “ мъжът може да резервира половата си мощност до късна възраст. Според учените този хранителен режим даже намалява риска от импотентност с 40 на 100. За задачата седмичното ви меню би трябвало да включва девет супени лъжици зехтин, 13 порции зеленчуци, шест порции плодове, три порции риба и две порции бобови. Изследването регистрира най-много позитивния резултат на зехтина върху кръвоносните съдове и равнището на тестостерона – натурален афродизиак.

Със следните секс препоръки ще станете цар на срещите

Според едно изследване най-атрактивна за дамите е специалността маркетингов управител. Разбира се, не всеки може да бъде управител, само че в случай че заемате управителна позиция, това ще ви изстреля надалеч напред в очите на женското население. Така най-малко твърди проучването. Освен това дамите намират мъжете с креативен специалности за по-привлекателни. Ако нямате нищо общо с творчеството, най-малко се пробвайте да си придадете такъм тип. Например като облечете пуловер с поло яка, сложите очила с рогови рамки и си пуснете брадичка. Може би тогава ще имате повече късмет…

Ценни упътвания

1. Преди да си чукнете първа среща, си пуснете брада. Модата на брадите е трайна, а за всички брадатковци, впускащи се във флирт, най-важното доказателство за триумф е проучването на австралийската психоложка Барнаби Дж. Диксън. Според него мъжете с брада и мустаци имат изключително влияние върху дамите и минават за най-верните дълготрайни сътрудници. А който търси премеждие за една нощ, ще пожъне максимален триумф с десетдневна брадичка.

Още скъпи препоръки и отговор на въпроса " Какво желаят дамите в леглото? " четете ТУК.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР