Ако искате да бъдете секс бог и да въздействате по-силно

...
Ако искате да бъдете секс бог и да въздействате по-силно
Коментари Харесай

Как да бъдете ненадминат в леглото?

Ако желаете да бъдете секс господ и да въздействате по-силно на дамите при запознанство, вслушайте се в препоръките на науката. В края на краищата по тази тематика всяка година се разгласяват все нови и нови изследвания на реномирани институти. Господата би трябвало само да могат да четат, с цел да се трансфорат в „ граната в леглото “. Подбрали сме за вас извадки от най-новите проучвания, както и най-работещите секс препоръки.

Бира и ядки за великолепно качество на спермата

Жизнеспособната сперма е доста значима, тъй като въпреки всичко желаете да подарите на този свят и наследници. Досега се смяташе, че спиртът има негативно влияние върху качеството й. Но италиански учени са разпитали 323 мъже за пияческите им привички и изследвали качеството на спермата им. Резултатът от изследването се оказал същинска фантазия: умерената (!) консумация на алкохол очевидно се отразявала добре върху способността за основаване на поколение. И може би с малко ядки за мезе?  Ако изяждате по 60 грама дневно, спермата ви ще бъде преносима, здрава и жизнеспособна. Учените са открили и това в друго изследване върху 119 здрави мъже на възраст от 18 до 35 години. При това сперматозоидите на групата с ядките (не е виц) даже показали по-малко дефекти откъм генетичния материал. Ето за какво наздраве и купонясвайте!

Никаква виагра повече с помощта на средиземноморската диета

Във вашите ръце е да увеличите и потентността си. Учени от Атинския университет са разкрили, че с т-нар. „ средиземноморска диета “ мъжът може да резервира половата си мощност до късна възраст. Според учените този хранителен режим даже намалява риска от импотентност с 40 на 100. За задачата седмичното ви меню би трябвало да включва девет супени лъжици зехтин, 13 порции зеленчуци, шест порции плодове, три порции риба и две порции бобови. Изследването регистрира най-много позитивния резултат на зехтина върху кръвоносните съдове и равнището на тестостерона – натурален афродизиак.

Със следните секс препоръки ще станете цар на срещите

Според едно изследване най-атрактивна за дамите е специалността маркетингов управител. Разбира се, не всеки може да бъде управител, само че в случай че заемате управителна позиция, това ще ви изстреля надалеч напред в очите на женското население. Така най-малко твърди проучването. Освен това дамите намират мъжете с креативен специалности за по-привлекателни. Ако нямате нищо общо с творчеството, най-малко се пробвайте да си придадете такъм тип. Например като облечете пуловер с поло яка, сложите очила с рогови рамки и си пуснете брадичка. Може би тогава ще имате повече късмет…

Ценни упътвания

1. Преди да си уредите първа среща, си пуснете брада. Модата на брадите е трайна, а за всички брадатковци, впускащи се във флирт, най-важното доказателство за триумф е проучването на австралийската психоложка Барнаби Дж. Диксън. Според него мъжете с брада и мустаци имат изключително влияние върху дамите и минават за най-верните дълготрайни сътрудници. А който търси премеждие за една нощ, ще пожъне максимален триумф с десетдневна брадичка.

2. Водете със себе си куче на срещата. Ако нямате, вземете назаем. Различни опити са потвърдили, че кучетата вършат човешкия си компаньон освен по-интересен, само че го карат да наподобява и по-надежден и виновен. Може да заемете куче от приюта за животни – по този начин хем ще му създадете малко многообразие, хем дамата, с която имате среща, ще изпадне във екстаз.

3. Ако имате белег, ще спечелите още точки. Но апелирам, не се самонаранявайте! Ако обаче към този момент имате някакъв белег на лицето си, не се старайте да го прикривате, а се гордейте с него! Защото съгласно едно английско изследване мъжете с белег са изключително възбуждащи и забавни в женските очи. Най-вече когато се отнася за еднодневка.

Какво желаят дамите в леглото

Жените желаят по-дълга предварителна игра и – внимание! – изпробването на нови секс пози. Ето комфортен миг да заимствате от Кама Сутра. Освен това съгласно едно проучване дамите по принцип желаят повече (!) секс и на драго сърце се оставят да бъдат задоволявани и орално. Затова: бъдете изобретателни и предлагайте по-често на обичаната си нещо ново.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР