Ако искате България да стане латиноамериканска държава, гласувайте за ГЕРБ.

...
Ако искате България да стане латиноамериканска държава, гласувайте за ГЕРБ.
Коментари Харесай

Асен Василев: Ако искате България да стане латиноамериканска държава, гласувайте за ГЕРБ

Ако желаете България да стане латиноамериканска страна, гласувайте за ГЕРБ. Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната – Демократична България " и министър на финансите в оставка Асен Василев на второ партийно Общо заседание на Политическа партия, представен от БГНЕС.

Василев уточни и " какъв брой положителни са положителните времена на ГЕРБ ", акцентирайки Брутния вътрешен артикул (БВП) на глава на популацията през 2009 и 2020 година, междинната работна заплата, коефициентът на неравноправие, пенсиите и други, като означи по какъв начин за 3 години Политическа партия са наваксали толкоз, що се касае за предходните 12 години.

" Моделът на България е всички да могат да вземат участие и да берат плодовете на своя труд, а не парите да отиват при малцина назначени бизнесмени. Ако желаете България да стане латиноамериканска страна, гласувайте за ГЕРБ. Ако желаете модела на постната пица, позволете на ГЕРБ отново да завоюват ", сподели той.

Василев означи, че в обществото има две съвсем идентични групи, или това са гласоподавателите на ГЕРБ и гласоподавателите на ПП-ДБ. По думите му те са под половината от гласуващите жители.

Към всички други гласоподаватели той се обърна с думите: " По кой модел желаете да се развива България? Латиноамериканският – с малко богати, всички други да стоят с ниски приходи или в емиграция? Или европейският модел, където приходите порастват, неравенствата понижават, без да се основават спънки пред предприемчивите хора? "

Според Василев ГЕРБ и Движение за права и свободи не могат и не желаят да позволен въвеждането на почтени правила и правдивост, по тази причина отиваме на избори. /БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР