Ако искаш да летиш и да се придвижваш напред към

...
Ако искаш да летиш и да се придвижваш напред към
Коментари Харесай

10 неща, които ни дърпат назад

Ако искаш да летиш и да се придвижваш напред към по-добро бъдеще, би трябвало да се освободиш от нещата, които ти натежават, предава Мениджър Нюз. Така ще се издигнеш без товар. В доста случаи това начинание е мъчно, счита блогърът Марк за marcandangel.com. Според него има 10 неща, от които човек би трябвало да се откаже, с цел да продължи напред. Те са следните:

1. Да разрешаваш на мнението на близките да управлява живота ти.

Хората от сегашното и бъдещето ти знаят и ще знаят името ти, не историята ти. Те ще чуват какво си направил, не през какво си минал. Затова, вземи непознатото мнение поради като нужна фалшификация към живота. Накрая ще видиш, че има значение не това, което другите мислят, а това, което ти самичък мислиш за себе си. Понякога би трябвало да вършим тъкмо това, което е добре за самите нас и за живота ни, не за всички останали.

2. Срамът от предишните неточности.

Понякога падаме и това е нещо обикновено. Колкото по-бързо приемеш това, толкоз по-скоро ще започнеш да се представяш чудесно. Миналото ти не е равно на бъдещето ти. Само тъй като си се провалил през вчерашния ден, или в последните 6 месеца, или даже в последните 16 години, не значи, че този неуспех би трябвало да дефинира бъдещето ти. Най-важно е какво правиш сега.

3. Да бъдеш колеблив по отношение на това, което искаш.

Никога няма да напуснеш мястото, където се намираш, до момента в който не решиш какъв искаш да бъдеш. Всичко е обвързвано с това да откриеш и преследваш пристрастеността си. Ако пренебрегваш пристрастеността си, блокираш изобретателния поток. Когато има пристрастеност, си деятелен. Когато я няма, силата ти е с ниски равнища и не си работлив.

4. Да отлагаш задачите, които имат значение за теб. 

Има два съществени избора в живота: да приемеш изискванията такива, каквито съществуват, или да приемеш отговорността за смяната им. Следвай интуицията си. Не се отхвърляй да правиш това, което в действителност искаш да правиш. Когато има обич и ентусиазъм, нещата не могат да се объркат.

5. Да избереш да не правиш нищо.

Никой не избира по какъв начин ще свърши животът му или по кое време. Можем единствено да решим по какъв начин ще живеем в този момент. Всеки ден идва нов късмет, който можем да изберем. Избери да промениш вероятността си. Избери да превключиш мозъка си от отрицателното към позитивното.

Прочетете целия текст в Мениджър Нюз.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР