Ако искаме да се грижим по-добре за кожата си, трябва

...
Ако искаме да се грижим по-добре за кожата си, трябва
Коментари Харесай

Козметика с колаген – за кого е най-подходяща?

Ако желаеме да се грижим по-добре за кожата си, би трябвало да познаваме потребностите ѝ и да сме наясно по какъв начин те се трансформират през годините. Ако желаеме гладка кожа на всяка възраст, би трябвало да ѝ помогнем. Колагенът е главен фактор за поддържането на еластичността на кожата, без значение от възрастта. Това е най-важният протеин, който оформя лицето и контурите му, като повлиява забележимите признаци на стареене.

От 25-годишна възраст насетне колагенът понижава с 1 до 2% годишно, като външните въздействия (мръсен въздух и нечиста градска среда) форсират този развой. Когато колагенът в кожата стартира да понижава, се появяват и тези неприятни фини линии и бръчки, а лицето ни като че ли губи част от своята прохлада и прелест.

Добрата вест е, че ние можем да подтикваме производството на колаген и по този начин да поддържаме кожата си в най-благоприятен за възрастта ни тип. Различните типове химически пилинги и други естетични процедури рестартират производството на колаген, само че резултатът от тях е временен, в случай че не поддържаме постигнатите резултати с подобаваща козметика.

 D L " Oreal

Някои дами избират да се грижат за кожата си с напълно неинвазивни решения, които включват колаген-стимулираща козметика. Когато приказваме за профилирана козметика, е значимо да разберем,

че не всички формули съумяват да обхванат в по-дълбоките подкожни пластове и да работят там, където в действителност се задейства колагенът.

Vichy има решение за това предизвикателство и то е грижата за кожата с, крем с проколагенови пептиди. Обновената формула на продукта съдържа три пъти повече проколагенови пептиди, за три пъти повече колаген в кожата и още по-видими резултати.

96% от дамите, взели участие в изследването за резултата от потреблението на споделят, че следят очевидно понижаване на бръчките, 77% дефинират кожата си като по-стегната, а 87% споделят, че е по-гладка.

 D L " Oreal

Ако не гледаме цифрите, а просто се погледнем в огледалото, това значи, че оттова ще ни се усмихне жена с огряна, освежена и подмладена кожа, която е кадифена на досег и плътна като чувство.

Включването на козметика с проколагенови пептиди като част от ежедневната грижа за кожата е добре да стане овреме, още след 25-тата година. Но даже това да се случи по-късно, няма да ни разочарова и като резултати, и като чувство. Кожата ще остане по-гладка, по-стегната, с по-малко бръчки и по-еластична, а ние ще се усещаме по-свежи и по-млади.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР