Ако името на това момиче още не ви е познато,

...
Ако името на това момиче още не ви е познато,
Коментари Харесай

Роди се звезда: Коя е Александра Костова, за която ще чувате все по-често?

Ако името на това момиче още не ви е познато, то евентуално не сте гледали най-новия български филм – „ Петя на моята Петя “. Лентата е въодушевена от творчеството на поетесата Петя Дубарова и не е биографична, само че приказва за значими тематики, които постоянно ще бъдат настоящи – смееш ли да бъдеш друг, до каква степен може да те води желанието да излезеш от матрицата в опит да преследваш идеите, в които вярваш. В ролята на актуалната Петя влиза прелестната Александра Костова, само че коя е тя?

Виж още: Нагли, цинични, безпардонни: Топ 5 на най-токсичните звезди на Холивуд

Ако сте почитатели на българското кино, може би помните Александра от кино лентата „ Маймуна “, който излезе през 2016 година Там тя застава един до друг с Юлиян Вергов, за което споделя, че много се тормозила. Филмът наблюдава историята на две полусестри, изиграни от Александра Костова и Радина Боршош, техния татко (в ролята е точно Юлиян Вергов) и една… маймуна. 

В фамилията на Александра няма артисти, само че точно майка й я води на първото прослушване, когато Али е на 10. Родителите й са надалеч от арт средите – майка й е професор в Медицински университет, до момента в който татко й се занимава с бизнес. 

Към днешна дата актрисата е на 21 години, въпреки и образно да наподобява все едно преди малко е прекрачила прага на гимназията. Пред списание EVA споделя, че учи „ Политика, логика на психиката, право, стопанска система “ в Амстердам, където е дружно със сестра си, също студентка. Казва, че е отпътувала, тъй като желае да опознае света и да бъде независима. За себе си споделя, че в свободното си време обича да играе с кучето си, да чете книги и да слуша музика. Признава, че не е фенка на родния поп-фолк, което по никакъв начин не ни изненадва. 

Виж още: Какво се случва със Зара от Big Brother? Риалити звездата стана мъчително слаба

Александра споделя, че прекарва доста време „ забила в телефона си “, както множеството хора на нейната възраст, с което не се гордее доста. Въпреки това тя не е доста дейна в Instagram. Профилът й е заключен и към този момент има малко над 1500 почитатели. Тя употребява профила си, с цел да промотира кино лентата и даже има Highlight с отговори на почитателите й на въпроса: „ Кога си Петя? “. Стискаме ѝ палци да може да пробие в света на огромното кино, както направи предходната година Мария Бакалова.

Изображение: https://www.instagram.com/petyaofmypetya/?hl=bg

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР