Ако имате някакви въпроси относно тази грешка, опитайте да изпратите

...
Ако имате някакви въпроси относно тази грешка, опитайте да изпратите
Коментари Харесай

Съжаляваме...

Ако имате някакви въпроси по отношение на тази неточност, пробвайте да изпратите имейл на [email protected] и ние ще създадем каквото можем, с цел да ви помогнем.

ZID:308457493

|коментари

Бевърли и Джеймс се срещнаха почти по същото време, когато нейният някогашен бивш звезда от Strictly се сгоди за Джордан Конъл. Влизайки в Instagram в деня на сватбата на някогашния Джеймс, Бевърли призна, че „ в никакъв случай не се чувстваш изцяло добре “, до момента в който обсъждаше развода им в лично сниман видеоклип в платформата на обществените медии.

„ Днес е чудноват ден, някогашният ми брачен партньор се ожени през днешния ден - което е много необичайно да се каже и си мислех, че ще се оправя изцяло с това и съм добре с това ", сподели тя. „ Сега съм по-щастлив, в сравнение с съм бил от доста години и знам, че Джеймс в този момент е по-щастлив, в сравнение с е бил от доста години – и огромна част от това е Джордан, брачната половинка му. Но също по този начин ме накара да се замисля и можех Не разбирам за какво “, призна тя.

Бевърли продължи: „ Никога не се жениш с ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР