Ако имате нужда от малко повече увереност и любов към

...
Ако имате нужда от малко повече увереност и любов към
Коментари Харесай

8 кристала за увеличаване на самочувствието

Ако имате потребност от малко повече убеденост и обич към себе си, тези кристали за увеличение на самочувствието ще ви оказват помощ да увеличите персоналното си благополучие.

Всички прекосяваме през интервали на отрицателни мисли или отрицателни сили. И без значение дали вярвате, че кристалите за увеличение на самочувствието работят, те в действителност имат лечебни свойства.

Съществуват избрани вълшебен кристали, за които се има вяра, че популяризират най-вече обич, поддръжка и позитивност. Прогонете негативизма и повишете самочувствието с тези красиви камъни.

Всеки от тях е подобаващ за избрана зодия и може да е доста ефектно украшение.

Кристали за повече самочувствие

Черен турмалин

Лечебни свойства: прогонване на отрицателните мисли, превъзмогване на депресия

Зодия: Везни

Този черен камък е най-хубавото средство за превъзмогване на депресивни мисли или признаци. Когато чувствате, че навлизате в низходяща серпантина и се нуждаете от бързо възобновяване, черният турмалин ви донася нужната поддръжка. Носете го като огърлица или го поставете на работното си бюро. Друга приложимост на този камък е да помогне за превъзмогване на токсични взаимоотношения - с другите и със себе си.

Цитрин

 Цитрин

Лечебни свойства: позитивност, наслада, щастие

Зодия: Лъв

Цитринът носи слънцето, където и да отиде. В последна сметка, това би трябвало да ви помогне да насочите по-слънчеви гледки към ежедневния си живот. Така че това е най-хубавият избор, когато се чувствате депресирани или се нуждаете от помощ. Този кристал се употребява и за привличане на пари! Поставете един в портфейла си за малко спомагателна доза паричен поток.

Пчелен яспис

Лечебни свойства: храброст, сила, жизненост

Зодия: Лъв

Този неповторим кристал е толкоз прелестен за гледане, колкото и за потребление. Всеки път, когато се чувствате като че ли не сте задоволително положителни за нещо (или за някого), пчелният яспис ще ви потвърди, че грешите на всеки ъгъл. Използвайте го, с цел да се заредите преди огромна среща или презентация, като го носите към китката си.

Розов кварц

 Розов кварц

Лечебни свойства: убеденост, самолюбие, мир

Зодия: Телец

Този хубав розов камък е изпитан и същински камък на любовта. Помага за поощряване на повече обич във връзката ви, както и повече обич към себе си. Така че, в случай че смятате, че вашата липса на убеденост произтича от липса на обич към себе си, розовият кварц е верният метод. Можете елементарно да го носите като колие или като обеци!

Карнеол

Лечебни свойства: самонадеяност, половост, живот, прочувствена подкрепа

Зодия: Дева

Карнеолът е оня камък, който носите или държите, когато имате потребност от сериозен освежителен диалог преди започването на деня. Той би бил най-хубавият кристал за повишение на самочувствието, който да изберете, преди да визиите нещо пред навалица, да изразите концепциите си или да се включите в спортна атмосфера. Той също по този начин оказва помощ да канализирате яростта или гнева си и а ги превърнете в увереност.

Тигрово око

 Тигрово око Снимка: pixabay.com

Лечебни свойства: превъзмогване на страха, разцвет, успех

Зодия: Лъв

„ Окото на тигъра ” е пленено от този хубав камък. Тигровото око ви оказва помощ да намерите храброст в моменти, когато изпитвате боязън и подозрение. Така че това е най-хубавият кристал за носене, когато отстоявате себе си или се потвърждавате на някой различен. Един от методите да усъвършенствате свойствата му е да употребявате камък за безпокойствие тигрово око.

Родонит

Лечебни свойства: мир, обич към себе си, заземяване, превъзмогване на раздяла

Зодия: Телец

Родонитът се употребява най-добре, когато се чувствате депресирани заради загубата на връзка. Основният смисъл към този кристал е, че той се употребява, с цел да ни помогне да се заземим, когато прекосяваме през прочувствен прелом или контузия. Така че, в случай че равнищата ви на убеденост са в действителност ниски, родонитът е положително място да започнете.

Гранат

 Гранат

Лечебни свойства: излекуване, половост, сила

Зодия: Козирог

Чувствате ли се по-малко уверени в спалнята тези дни? Независимо дали неналичието ви на самочувствие идва от проблеми с тялото или геройство, гранатът може да ви помогне да премахнете всичко това. Носете този драгоценен камък като огърлица, с цел да го държите на тялото си през цялата нощ и придвижите нещата на идващото равнище.

Как почиствате кристалите за самочувствие?

Има редица способи да почистите вашите кристали, в това число: изгаряне на култивиран чай върху вашите кристали, накисване в солена баня, зареждане при пълнолуние или положително накисване във вода.

Защо би трябвало да зареждате или почиствате вашите кристали?

Когато кристалът е бил употребен доста, докосван от други или е станал „ замърсен “ по някакъв метод, е уместно време да почистите кристалите си.

Как употребявате кристалите за самочувствие?

 Камъни за увеличение на самочувствието

Носете ги в джоба си.

Носете ги на тялото си (колие, гривна, обеци и др.).

Поставете ги на значимо място (например на бюрото си).

За какво се употребяват кристалите за самочувствие?

Кристалите могат да се употребяват за насърчаване на душевен сили, превъзмогване на персонални блокажи, установяване на планове, донасяне на шанс в миг на потребност и помощ за вдъхване на убеденост.

Как определяте планове с кристали?

Кристалите могат да работят като канал за запазване и ориентиране на вашето желание. След като започнете да ги носите, отделяйте време да изказвате желанията си на глас.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР