Ако имате косопад и партньорът вече не ви привлича в

...
Ако имате косопад и партньорът вече не ви привлича в
Коментари Харесай

Имате косопад и отказвате секс? Може би сте жертва на дълъг COVID

Ако имате косопад и сътрудникът към този момент не ви притегля в полов проект, тогава евентуално сте една от многочислените жертви на дългия Коронавирус. Това открива ново изследване на Университета в Бирмингам.
Прочетете още
„ Това проучване удостоверява, че това, което пациентите са съобщили на медиците като признаците на Long Covid, те са извънредно необятни и не могат да бъдат изцяло регистрирани поради други рискови фактори към метода на живот или хронични положения “, споделя един от създателите доктор Шамил Харун, асоцииран клиничен професор по публично здраве в университета в Бирмингам, представен от уеб страницата interestingengineering.com.

За да стигнат до заключенията си, откривателите проучват електронни здравни досиета на 2,4 милиона души в Обединеното кралство сред януари 2020 година и април 2021 година 486 149 души са имали предходна зараза, а 1,9 милиона души са били без индикации за коронавирусна зараза, само че при тях има съвпадане на признаци с други диагнози.

Учените откриват необятна гама от признаци - зной, болежка в гърдите, тресчица, амнезия, заболяване на червата, еректилна дисфункция, халюцинации, косопад и отичане на крайниците.

Учените откриват и кои групи са по-застрашени от риска от развиване на дълъг Коронавирус - това са дами, по-млади хора и цветнокожи.

Изследователите се надяват откритието да помогне на медиците и те да включат в терапиите си тези нови данни за затрудненията, провокирани от продължителната коронавирусна зараза.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР