Ако имате до себе си човек, когото цените и искате

...
Ако имате до себе си човек, когото цените и искате
Коментари Харесай

Как да влезеш в мислите му и да останеш там

Ако имате до себе си човек, който цените и желаете да задържите, евентуално тези 7 женски трика ще ви бъдат от помощ. Нека да забележим какво ни поучават психолозите по въпроса с това по какъв начин да приковем мъжкото внимание, при положение, че нещо в последно време ни се изплъзва.
Прочетете още
Бъдете обрани, не се натрапвайте
Дори и да е доста мощно, би трябвало въпреки всичко съумеете да потиснете желанието си да пишете на обичания си по 10 пъти на ден. Разбира се, мъчно е да се реализира, изключително в случай че непрекъснато се чудите по какъв начин е, какво мисли, какво прави, само че въпреки това той би трябвало да усеща свободата си. Постоянният надзор и демонстрация на усеща ще „ задуши “ любовта му. Важно е да му дадете време да остане самичък със себе си или с другари. А и по-късно той ще има защо да ви споделя за срещата.

Не бързайте към идващото равнище на връзки
Признаци, че той е СПРЯЛ да те ОБИЧАПсихолозите не предлагат на дамите да бързат да развиват връзки и да минават към идващите равнища прекомерно бързо. Ако забавите в допустими граници и не дадете на мъжа това, което желае, тогава той ще направи всичко допустимо да го получи. И по този начин автоматизирано ще го накарате да мисли непрекъснато за вас.

Сприятелете се с неговата среда
Знаци, че той още те сънуваВсички средства са положителни, щом се употребяват за постигането на добра цел. Ето за какво е извънредно значимо дамата да бъде в отлични връзки с обкръжението на своя обичан. Намирането на общи неща с приятелите и родителите му ще има най-положителен резултат. Когато види, че обичаната му е намерила общ език със фамилията му, мъжът ще се почувства още по-близък с нея.

Изненадвайте го непрекъснато
Покажете своята характерност. Известно е, че в случай че дамата, която не е като всички останали, бързо ще притегли и задържи интереса на този, от който се интересува.

Умишлена провокация
Не става дума за шумни кавги, само че пък този трик е превъзходен, в случай че го приложите в интимната сфера. Общо взето би трябвало да повишите интензивността на пристрастеностите в леглото до краен лимит, с цел да получите стремежи резултат. Така той освен ще мисли повече за вас си, само че безусловно ще ви жадува всяка секунда.

Не го закачайте за старите му връзки
Не ревнувайте от старите му приятелки. Не единствено, че е доста неуместно да се тормозите за несъществуващи към този момент неща, само че и ще опропасти връзката ви. Напълно изчистете мозъка си от сходни мисли и се радвайте на щастието да сте дружно.

Търпение
6 неща, които дамите не трябва да вършат в леглотоОт всичко казано дотук, някак си наподобява прекомерно елементарно да накарате вашия обичан да мисли непрекъснато за вас. Всъщност, триковете работят, само че дали всяка една от нас ще успее да ги приложи с лекост, е напълно различен въпрос. За да постигнете оптимален резултат, започнете първо с няколко, отработете ги и действайте самоуверено напред.

Достатъчно е нещата да се случват, не е наложително да избухват като пожар неотложно. Огънят тлее и малко по малко и скоро ще получи нужната глътка О2, която ще го накара да лумне.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР