Ако имаше платени турове за фенове, то Пиленцата от Монако

...
Ако имаше платени турове за фенове, то Пиленцата от Монако
Коментари Харесай

С дъх на милиони и малко кич: В коледния дворец на Филип Плейн и гаджето му Лучия

Ако имаше платени турове за почитатели, то Пиленцата от Монако щяха да са едни от първите, които да посетят имението на Филип Плейн и гаджето му Лучия. В този замък царува разкош за милиони, улеснения за крале и... малко кич. 

Сигурни сме, че много родни плеймейтки завиждат на Лучия Бартоли, която има удоволствието да бъде обградена от материалните богатства, които Филип ѝ доставя. Тя е стопанката на къщата и постоянно пуска фотоси от любовното им гнезденце.

След като по-рано ви показахме разточителните зали и спални в имението, в този момент настъпи времето да ви разкрием част от коледната декорация в дома на топ звездите. Лучия качи нова фотография, като на напред във времето виждаме точно нея, позирайки на едно от огромните стълбища в тузарския парцел. 

Виж още: С нея ли мачка чаршафите? Галин сподели фамилиарност с незнайно момиче

Този път визията обаче въобще не ни впечатлява, а заобикалящата среда. Вижда се, че стълбището е богато украсено, а коледното въодушевление е обзело цялата къща. В далечината се вижда и огромна коледна елха, която сме сигурни не е единствената в къщата (за момента сме преброили общо три). Парапетът на стълбището не се вижда, тъй като е напълно затрупан от големи коледни украшения и гирлянди, а на стената е цялостно с разнообразни скотски глави. Филип пък показа фотография от двора на имението, в който царува впечатляваща празнична атмосфера. 

Виж още: Потвърди ли Цвети за раздялата с Криско? Инфлуенсърката с кофти равносметка за годината

Филип и Лучия евентуално ще прекарат празниците в имението им, което се намира в Лос Анджелис. Двамата обаче споделиха фотография от Монте Карло, с което объркаха част от почитателите си. За богаташи от този диаметър обаче е елементарно да се качиш на частния аероплан, да изпиеш едно шампанско в Европа, а по-късно да се върнеш назад в Щатите.

Изображение: https://www.instagram.com/xluciabartoli/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР