Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако

...
Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако
Коментари Харесай

Никол Шерцингер празнува първа годишнина с Том Евънс

" Ако имаш обич, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от изключително значение какво друго имаш ", е споделил в миналото шотландският публицист и драматург сър Джеймс Матю Бари, създател на прерасналата в детска брошура пиеса " Питър Пан ", а истинността на думите му отеква във вечността. Като едно от множеството доказателства за нея може да послужи и щастието, ясно изписано върху лицето на Никол Шерцингер, философски издържало компликациите на 2020 година Разбира се, причина за усмивката, с която певицата посрещна настаналите сложни времена, е Том Евънс.

Именно неговата любов и обвързаност към този момент една година ѝ вдъхват сили да крачи решително напред. Отбелязвайки 12 месец от мига, в който са решили да бъдат дружно, изпълнителката на " Baby Love " разгласява тяхна обща архивна фотография, съпроводена от прочувствено обръщение.

" Честита годишнина, обич моя! Кой да допусна, че целият ми свят ще се промени преди година. Ти си моята чута молитва. Обичам те толкоз доста ", гласи написаното от нея.На изображението двамата театралничат пред фотографския обектив прегърнати, като всеки от тях е сложил нежно ръката си на кръста на другия. Вокалистката на група " The Pussycat Dolls " е облечена в нежна кремава рокля с тънки презрамки и V-образно деколте, по която се спускат деликатни флорални претекстове. Тоалетът е с дължина до земята и е спретнат в талията с връзка, играеща ролята на колан.

Външният ѝ тип се добавя от златно колие, чийто цвят кореспондира със сандалите ѝ.

До нея някогашният ръгбист е заложил на бяла риза, комбинирана с чино панталон и удобни спортни обувки. Естествено, той нямаше по какъв начин да не отвърне на нейната обява, бележеща персоналния им празник.

" За една година, която бе изпълнена с толкоз доста неустановеност, ти беше моята пътеводна светлина. Честита годишнина, обич моя ", отговори ѝ той с различен кадър, сниман през същия ден като нейния.

" Ти си моята канара! Всеки ден благодаря на Бог за теб! ", разяснява поста му сексапилната брюнетка.

Само преди няколко дни щастливата двойка бе видяна да оглежда парцели в Лос Анджелис. Очевидно те са изцяло подготвени да създадат идната огромна стъпка във взаимоотношенията си и да си купят къща, която да трансфорат в дом, създавайки нови хубави мемоари.

42-годишната Шерцингер и 35-годишният Евънс се срещнаха по време на фотосите на миналогодишното издание на " X Factor ", където тя бе част от журито, а той - от участниците. Слуховете за техния романс се появиха още преди края на предаването да е настъпил. Макар в оня интервал те неведнъж да отхвърлиха възприятията си пред пресата, папараците нееднократно оспориха думите им със фотоси, разкриващи по какъв начин двамата се любуват на времето дружно.

Хавайката и шотландецът, роден в Зимбабве, публично потвърдиха връзката си при започване на януари т.г., появявайки се на церемонията по връчването на премиите " Златен глобус ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР