Ако има звезда, която всеки път очакваме с любопитство да

...
Ако има звезда, която всеки път очакваме с любопитство да
Коментари Харесай

Зендая и Лоу Роуч - стилистът за големите модните брандове, които са отказали да я облекат

Ако има звезда, която всякога чакаме с любознание да забележим на аления килим, то това е Зендая. В последните две години тя безусловно разцъфна в една от най-интересните за наблюдаване в стилистично отношение актриси.
 Зендая - новата кралица на стила и провокациите
Зендая - новата кралица на стила и провокациите

Ето го и следващото доказателство

Покрай ролята й в двете елементи на " Дюн ", а последно и тази в " Претендентите " се заприказва за method dressing - термин, особено фиктивен за практиката Зендая да се облича в стила на героините си от кино лентата, който сега промоутира.

Така я виждахме в супер футуристични тоалети около рекламните събития за " Дюн ", както и в облекла, свързани като кройки или посредством претекстове с тениса за " Претендентите ". До огромна степен за концепцията на облеклото й е виновен стилиста й Лоу Роуч.
 Роуч със Зендая на MET Gala

Роуч със Зендая на MET Gala

Макар да се отхвърли да работи с други звезди, Роуч продължава да е компактно до Зендая. Наскоро той взе участие в подкаста The Cutting Room Floor, в който разкри някои изненадващи обстоятелства. Като да вземем за пример, че пет от най-големите международни фешън марката преди време са отказали да облекат Зендая.

" Saint Laurent, Chanel, Gucci, Valentino и Dior. Бях се свързал с тях, а те ми дадоха отговор: Не, пробвай отново следващата година. За нас тя е още дилетант. Не ни е в целите ", признава искрено Роуч. " Още вардя отговорите им. Докато тя не се появи на корицата на американския Vogue през 2017 година, не беше носила нищо на тези дизайнери. И още не е. "
 Роуч със Зендая на MET Gala

Роуч със Зендая на MET Gala

Стилистът разяснява, че Зендая е обличала облекла на петте фешън къщи само за фешън фотосесии на избрани списания. Но в никакъв случай не ги е носила на аления килим. " Първият път, когато облече Valentino на обществено събитие, беше откакто се снабди с контракт с марката. "
 Зендая във Valentino, когато става рекламно лице на марката

Зендая във Valentino, когато става рекламно лице на марката

" Казах: Когато кажеш " не ", това значи " не " вечно. И се оказах прав ", разяснява още Лоу Роуч за метода, по който облича Зендая.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР