Ако има справедливост и справедлива присъда, тя ще е неговата

...
Ако има справедливост и справедлива присъда, тя ще е неговата
Коментари Харесай

Атанасова: Нинова да си гледа партията и нейното оцеляване

Ако има правдивост и обективна присъда, тя ще е неговата дефинитивна оправдателна присъда по това скалъпено, съгласно нас, дело. Това отговори ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за имунитета на Бойко Борисов.

" Не е работа на Корнелия Нинова да разяснява бъдещи правосъдни решения, да си гледа партията и нейното оцеляване ", добави тя.

По-рано Нинова разяснява, че регистрират единодушието на Борисов да си даде имунитета като " една дребна крачка на победа на Българска социалистическа партия и на хората, които желаят правдивост за 12-годишното му крадливо ръководство ". 

Голямата и същинската крачка и победа ще бъде, когато има транспарантен и обективен развой и се стигне до неоправдателна присъда, добави тя. 

" Чувам, че Корнелия Нинова си приписва победи. След като 16 години не може да бие ГЕРБ на избори и стигна до обстановка, в която е с 20-ина народни представители в Народното събрание, през днешния ден е отбелязала победа – точно отхвърли на Борисов от личния му имунитет ", разяснява Десислава Атанасова пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

По думите ѝ Нинова евентуално не помни, че не тук е трибуналът, от който определяха кой да бъде съден и с каква присъда, а в други институции. 

" Много ми се коства необичайно тя да приказва в един глас с някогашни магистрати, които стартират своите политически планове, и се чудя дали няма някаква логическа или причинно-следствена връзка сред най-различни събития ", разяснява Атанасова, визирайки смяната в мнението на Българска социалистическа партия по време на диалозите с ГЕРБ-СДС за държавно управление с първия мандат.

По думите ѝ имунитетът на Борисов евентуално се употребява за политическа дъвка, която през днешния ден бе отнета на Нинова, а и на доста други бъдещи или сегашни водачи на политически планове.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР