Ако има служебно правителство, Бойко Борисов ще влезе в президентската

...
Ако има служебно правителство, Бойко Борисов ще влезе в президентската
Коментари Харесай

Борисов за новите партии: Ако шикалкавят за правителство са страхливци и ще тичкат при татко Румен да се бие вместо тях

Ако има служебно държавно управление, Бойко Борисов ще влезе в президентската борба. Това стана ясно от думите на премиера в оставка Бойко Борисов. Темата той разяснява при изписването си от болница " София мед ", където бе опериран преди дни поради разкъсан менискус на дясното коляно.
Той сподели, че почита доста Иван Костов, тъй като е корав човек. Дори описа история по какъв начин Костов не е подал ръка на Слави Трифонов, когато са били на кино.
 Слави Трифонов реши да прави партия, аз още не съм решил да върша шоу (ВИДЕО) Слави Трифонов реши да прави партия, аз още не съм решил да върша шоу (ВИДЕО)
Изписаха министър-председателят в оставка Бойко Борисов от болничното заведение. Той бе опериран поради контузия на дясното коляно, получена по врем...
Поясни, че ще изпратят публично писмо на " Демократична България ", с цел да чуят техния отговор. " Защото доста ми е необичайно по какъв начин тази сякаш дясна партия, те са на процедура най-левите сега, внезапно стартира да харесва и е подготвена без никакви искания за нищо да поддържа Слави Трифонов ", разяснява Борисов. По думите му партията на Костов в този момент подкрепяла абсолютно тази на Слави Трифонов, а не ГЕРБ, който са в ЕНП и са били подкрепени от редица водачи в Европейски Съюз. " До през вчерашния ден те бяха чалгари за тях. Изведнъж отиват абсолютно и ги поддържат, а не ГЕРБ. Това желаеме да се запомни за историята ", отсече министър председателят.
" Естествено ", по този начин отговори той на въпроса дали се готви ръководство на задкулисието.
Даде за образец издигането на Симидчиев за началник на здравната комисия в Народно събрание, както и гласуванията за всички постове на шефове на парламентарни комисии, където в Народно събрание дали своят вот дружно и монолитно. Даде да се разбере,че това нямало по какъв начин да се случи, в случай че преди този момент не са били водени диалози някъде.
" Слави би трябвало да се плаши. Аз съм я сърбал попарата на Христо Иванов, когато сменихме шефа на Софийския затвор, шефа на Върховен касационен съд, бях добър. Като се съобщи, че желае да е основен прокурор, тогава станахме неприятни ", отсече Борисов и сподели, че в случай че е бил интелигентен, е щял да ги запише.
 Борисов: Влизам в президентската борба, в случай че се стигне до служебно държавно управление (ВИДЕО) Борисов: Влизам в президентската борба, в случай че се стигне до служебно държавно управление (ВИДЕО)
Ако има служебно държавно управление ще вляза в президентската борба. Това сподели пред публицисти министър председателят в оставка и водач на ГЕРБ Бойко Бори...
По думите му Трифонов решил да прави партия, а той на собствен ред към момента не е решил да прави шоу. Поясни, че в случай че не намерят поддръжка, ще върнат мандата в четвъртък или в петък сутринта.
Поясни, че била отколешна фантазия на Христо Иванов да смени основния прокурор.
Даде да се разбере, че няма да се отдръпна от политиката. " Първият не се сменя ", сподели той. И още веднъж подсети, че са първа политическа мощ. Ицката (Христо Иванов - бел.р) бил пети в Бургас, само че все пак щели да ги поддържат за комисията за " Росенец ".
" Ако не създадат, а стартират да шикалкавят, значи са страхливци. И всички ще отидат по-късно при баща Румен да се бие вместо тях ", сподели той по адрес на Има Такъв Народ и опцията да не създадат кабинет с поддръжката на останалите партии в Народно събрание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР