Ако има Сървайвър за майки с деца и се търси

...
Ако има Сървайвър за майки с деца и се търси
Коментари Харесай

Пловдивският тротоар като Сървайвър за майки с колички...

Ако има Сървайвър за майки с деца и се търси по какъв начин да се подберат най-коравите, тротоарите в Пловдив са идеалното място за кастинг. Истинско знамение ще е, в случай че дама с детска количка успее да премине по дребната ул. „ Спартак “ и прилежащата „ Калиакра “ да вземем за пример, без да слезе повече от 3 пъти на пътното платно. Която майка успее, напряко да й дават наградата. Той пък може да е макет на статуетката от премиите Пловдив в наедрял размер, по който наследникът на сървайвърката да тренира. И като проходи малчуганът, да минава без доста произшествия по въпросните тротоари. Ето и част от трудностите по тях:

1. Корените на това дърво са препречили напълно така и така тесния тротоар на ул. „ Спартак “ в регион „ Южен “. Пред входа на номер 13 прекосяването е задача невъзможна освен са пловдивските сървайвърки с детски колички.

2. Черен Мерцедес е завзел изцяло плочките, оформящи зоната за пешаци 30 метра по на север. До него стои и по-възрастният му бял другар, който обаче от дълго време не е в придвижване за позор на заводите в Щутгарт и управата на региона, която все по този начин не може да се оправи със старите трошки, заемащи оскъдните парко места в квартала.

3. И в този момент – тортоарът изчезва изцяло в края, където улица „ Спартак “ се пресича с ул. „ Калиакра “. Пространството тук е завзето от 3 коли, 2 от които също като белия Мерцедес от дълго време не са в придвижване. И за техните притежатели обаче няма наказания. А майките с колички – дано сами вземат решение от кое място да продължат пътя си към по-централните елементи на Пловдив.

4. И с цел да не търсим виновност единствено в недобросъвестните притежатели на коли, ето едно затруднение, сложено пред сървайвърките от общинската комунална компания. Пред този блок на ул. „ Калиакра “ очевидно няма друго място за казаните с изключение на на тротоара.

5. И още малко коли на нагли водачи, завзели цялото пространство за пешеходци.

6. За похлупак – счупен похлупак от още един котел на " Чистота ". Вчера се беше катурнал и завземаше целия тротоар, само че през днешния ден е подпрян на дървото и, популярност богу, около него може да мине даже майка с количка.

Дами, в случай че имате и други оферти за места, на които се чувствате същински сървайвърки, снимайте и изпращайте на [email protected] или като известие на страницата на вестник " Марица " във фейсбук.
тагове тротоар сървайвър регион южен улица майка количка дете  1. 1.  2. 2.  3. 3.  4. 4.  5. 5.  6. 6.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР