Ако има разбиране, че провежданата от нас икономическа политика трябва

...
Ако има разбиране, че провежданата от нас икономическа политика трябва
Коментари Харесай

Асен Василев: Няма начин да намалим данъците и да балансираме бюджета

Ако има схващане, че провежданата от нас икономическа политика би трябвало да се организира, бихме разискали вид (на сътрудничество), с който и да е.

Това съобщи пред Нова телевизия служебният финансов министър Асен Василев. Той бе един от тримата поканени на диалог за присъединяване в кабинета, препоръчан от водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов, дружно с Кирил Петков и Николай Денков. 
 Асен Василев: Лукойл България стартира да заплаща налози Асен Василев: " Лукойл България " стартира да заплаща налози
" Лукойл България " стартира да заплаща налози. Това заяви финансовият министър Асен Василев в изявление за " Дневник ". Това е допустимо след к...

Василев изясни, че в бюджета в този миг би трябвало да има недостиг, което е претекстът му да откаже поканата да взе участие в кабинет на Има Такъв Народ. Трябва да спрем течовете, да подкрепим здравната система, да подкрепим пенсионерите, да развиваме стопанската система, акцентира той. Нулев недостиг в този момент не е решението, съгласно него, в настоящия миг, когато целият свят е в рецесия, уточни служебният финансов министър. 

В коментар, че той е защитил тезата да се спрат финансовите течове, Василев посочи, че са спрели инхаус поръчките.

" Не виждам по какъв начин може по едно и също време да понижим налозите, да увеличим разноските, да балансираме бюджета - не виждам по какъв начин това ще се случи. Аз мога да ви обещая всичко, само че няма да ви обещая нещо, което не мога да направя ", приключи Асен Василев.

Прочетете още по тематиката:
 Асен Василев: С Има Такъв Народ имаме фундаментални разлики Асен Василев: С Има Такъв Народ имаме фундаментални разлики
Служебният финансов министър Асен Василев съобщи пред Българска национална телевизия, че не е приел поканата на " ИТН " за вицепремиер поради фундаментал...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР