Ако има предсрочен вот, ние ще имаме мнозинството в Народното

...
Ако има предсрочен вот, ние ще имаме мнозинството в Народното
Коментари Харесай

Спас Гърневски: Ако има предсрочен вот, ГЕРБ ще спечелят мнозинство в НС

Ако има предварителен избор, ние ще имаме болшинството в Народното събрание (НС), сподели депутатът на ГЕРБ Спас Гърневски по Канал 3.

Според народния представител от ГЕРБ партията му няма да провокира предварителни парламентарни избори. "Ние носим отговорност за България ", сподели още гостът на предаването "Офанзива " с Любо Огнянов.

Гърневски се спря и върху локалния избор 2019 година "Няма по какъв начин да не съм удовлетворен от резултатите на ГЕРБ на изборите. 27 регионални градове, 1 тур постоянно е политически избор. 23 от 27 са на ГЕРБ, 2 на Движение за права и свободи и 2 на локални обединения, Българска социалистическа партия ги няма на никое място. Числата приказват. Всички означават спад в гласовете. 2015 година е така наречен нулева година за комунистическата партия. Следват локални избори, които отхвърлят тази партия. ГЕРБ е приоритет на народа, с 500 хиляди гласа повече от Българска социалистическа партия. В момента те са малко над 400 хиляди Тогава ГЕРБ завоюва 130 общини, в този момент 140 общини. В Пловдив имаме 6 региона, а всеки от тях е по-голям от регионален град. 2/3 от народа е дал своя вот за ГЕРБ. Имаме безапелационна победа ", сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР