Ако има правителство, бих си довършил работата, която съм започнал

...
Ако има правителство, бих си довършил работата, която съм започнал
Коментари Харесай

Министър Цеков: Ако има правителство, бих си довършил започнатата работа

Ако има държавно управление, бих си довършил работата, която съм почнал тези девет месеца. Това сподели министърът на районното развиване и благоустройството Андрей Цеков за БНР по отношение на идната ротация на кабинета.
Прочетете още
Той означи, че в районното развиване интервалът от девет месеца е непълен за осъществяване на промени или за пускане и дотъкмяване на основни планове.

Андрей Цеков разяснява, че е доста значимо основни стратегически планове да се придвижат напред, с цел да има естествена съгласуваност със прилежащите страни и естествени условия за развиване на стопанската система. „ Това не се е случвало по стратегически метод през последните 20 години “, добави министърът.

По отношение на автомагистрала „ Струма “ министърът на районното развиване съобщи, че през идната седмица се чака да има финално решение на Европейската комисия по отношение на визията за създаване на автомагистралата. Той изясни, че то би трябвало да разреши построяването на източното платно отвън Кресненското дефиле, да стартира планиране и идентифициране на вид за второ двулентово платно, което да е отвън дефилето.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР