”Ако има по-малко от 3 милиона избиратели, ще се изкриви

...
”Ако има по-малко от 3 милиона избиратели, ще се изкриви
Коментари Харесай

Мира Баджева: Ако има по-малко от 3 милиона избиратели, ще се изкриви вотът

”Ако има по-малко от 3 милиона гласоподаватели, ще се изкриви доста вота. Мисля, че ще има към 2,5 милиона. Мисля, че хората се боят. Не беше доизмислена добре датата. Тогава, да вземем за пример, ще е пролетната почивка на децата, хората ще са отпътували, няма да са си у дома. Най-мотивираните ще отидат да гласоподават - тези, които бяха на митингите. Но има една огромна пасивна маса, които не са стимулирани за гласоподаване. А има и хора, които са удовлетворени от ГЕРБ.
Страхът се употребява, само че той и съществува, не можем да си затваряме очите за това ", разяснява журналистката Мира Баджева.

" Имаше тежък миг през октомври, ноември, декември, когато имаше доста заболели към всички ни, даже си отидоха хора. В изгода на сегашната власт е да има по-малко гласоподаватели на изборите. Може би и президентът сбърка, че ги насрочи за началото на април. Можеше по-спокойно да се гласоподава в едни по-топли дни през май, да речем.

Но пък той трябваше да е пореден, тъй като настояваше за избори по-рано. Щяха да го обвинят в променчивост ", сподели тя в предаването " Студио Хъ " по " 7/8 ТВ ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР