Ако има някой, който знае как да постига всичко по

...
Ако има някой, който знае как да постига всичко по
Коментари Харесай

Защо на Джаред Лето нещата винаги му се получават добре

Ако има някой, който знае по какъв начин да реализира всичко по най-хубавия метод, то това е носителят на Оскар и фронтмен на сполучливата рок група Thirty Seconds to Mars - Джаред Лето.

Доказал се в Холивуд още в края на 90-те години, 51-годишният актьор прекара години с цел да се утвърди и като музикант и сподели, че актьорите могат да бъдат положителни в музиката и противоположното. Той сплоти сили с 53-годишния си брат Шанън и нееднократно господства в рок класациите със своите шлагери.

И въпреки да имаше дълги моменти на спирания, въпреки всичко звездният артист не се отхвърли от сцената - и даже в този момент се завръща с албума It`s The End Of The World But It`s A Beautiful Day, първи от пет години насам.

Преди дни есцентричният вокалист разкри извънредно пред Metro своите размишления за страховете и поуките от последните си години. Той изясни, че завършването на албума е лишило дълго време, тъй като за него основаването на ария е " един безконечен развой " и в никакъв случай не умеел да бърза в това отношение.

Израснал на еклектична музикална сцена, звездата прави известната си група дружно с по-големите си брат и сестра в Лос Анджелис през 1998 година Той споделя по какъв начин са съумели да запазят фамилната си връзка и близки връзки, макар целия безпорядък, през който минават, признавайки, че в никакъв случай не е бил последовател на споровете и ги заобикаля, постоянно, когато може.

Джаред Лето говори и за многочислените случаи, в които почитателите не са съумяват да свържат самоличността на известния артист и рок музиканта. И по какъв начин се постоянно се объркват, когато схванат, че в действителност той е и " двамата ".

Но без значение по какъв начин тъкмо го разпознават, не може да се отхвърли голямата популярност на Джаред.

Завладявайки две от главните развлекателни промишлености, той е изяснява своя напредък към триумфа: " Мисля, че съществува концепцията, че щом сполучливо се установиш на едно място, значи си тъкмо за там. Но, не, в действителност това е моментът, в който би трябвало да работиш още по-усърдно, с цел да постигнеш всичко, за което си мечтал. Имал съм доста трудности в живота, даже и към издаването на сегашния албум. Трудно е да се приключи албум, мъчно е да се направи и прекрасен музикален клип ".

Въпреки изказванието му, още преди няколко месеца той съумя да сътвори впечатляващо видео към " Stuck ", една от песните в новия албум. В него взе участие 27-годишния модел Бюти Тет Тин, за която се счита, че е по отношение на Джаред Лето. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР